Ma 2020. 1 28.
Károly, Karola, Tamás napja van.
Látogatók száma : 44389143    
Honlapkeszites

Táboroznak a Magic Ritmo legkisebb táncosai

Dolgosan töltik a nyarat a Magic Ritmo legkisebb táncosai. A héten elkezdõdött a nyári táboruk, amellyel már a következõ versenyszezonra készülnek.


Nem lazsálnak a magic ritmósok, már a tábor elsõ napján sokat gyakoroltak. A Mini csoportot alsó tagozatos iskolások alkotják, akik egyre több fellépést vállalnak, és versenyeken is szerepelnek. Szokol Lara Niobé így mesélt ezekrõl: „Nagyon jó élmények, most volt az elsõ versenyem.” A gyerekek a modern, a hiphop és a kortárs tánc alapjaival is megismerkednek, a koreográfiákat pedig különféle akrobatikus elemekkel teszik még látványosabbá. A táborba már összeszokott csapatként érkeztek a lányok. Horváth Dorina kérdésünkre elárulta: „Inkább csak azt várom, hogy jó emlékek szülessenek itt, és jól érezzük magunkat.”

A szakmai felkészítés mellett a szervezõk nagy hangsúlyt fektetnek a csapatépítésre, ennek érdekében számtalan programmal készültek erre a hétre. „Folyamatosan lesznek próbák és folyamatosan váltják egymást a különbözõ programok. Minden napra próbáltunk csempészni olyan dolgot, ami egy picit más. Hétfõn kézmûves foglalkozás volt a gyerekeknek, szerdán elvisszük õket Kerecsenybe, a Réti Tanya állatsimogatóba, illetve a próbákat is ott tartjuk majd aznap” –tudtuk meg a táncosok koreográfusától, Fási Barnabástól. A tábor zárásaként a Honvéd Kaszinóban pénteken fél öttõl a Mini csoport tagjai bemutatják a szülõknek és az érdeklõdõknek, mi mindent tanultak az egy hét alatt: a tervek szerint két új koreográfiájukat és egy régebbi újragondolását biztosan mûsorra tûzik.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-07-19 08:19:00


További hírek:


OKTATÁS ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül