Ma 2020. 1 28.
Károly, Karola, Tamás napja van.
Látogatók száma : 44389225    
Honlapkeszites

SZKES tábor - Vidám, nyári táncos hangulatban telt a hét

Táboroztak a SZKES Dance táncosai. A Honvéd Kaszinóban mûködõ csoport reggel már az utolsó simításokat végezte a napokban tanult koreográfián, amit tegnap délután – a tábor zárásaként – a szülõknek is bemutattak.


Bemelegítéssel kezdik a napot a SZKES Dance táborozói. A vakáció elsõ hetét 42, javarészt alsó tagozatos gyerek tölti itt, sokan már a korábbi években is részt vettek a nyári programon. „Minden nap máshová megyünk, és hogy együtt lehetünk, táncolhatunk. És hogy érzed, sikerül fejlõdnöd a tánctudásodban, amikor itt vagy? Hát, szerintem sikerül” - fogalmazott Fizl Amina.

Van azonban olyan is, aki még csak ezután szeretne csatlakozni a tánccsoporthoz, és azért jelentkezett a táborba, hogy megismerje a közösséget. „A tesóm is ide jár, és láttam párszor fellépni. Ekkor tetszett meg a SZKES nekem” - mondta Varga Zsuzsanna.

A táborban a gyerekek maguk készítették el Kovácsné Zakócs Erzsébet segítségével azokat a fejdíszeket és nyakláncokat, amelyeket a fellépésükön is viselnek. „Ennek a tábornak – megfûszerezve egy kis tánccal – az a legfontosabb célja, hogy a gyerekek jól érezzék magukat. Ezért nagyon sok helyen kirándultunk: strandoltunk Bázakerettyén és ellátogattunk a zalakarosi ökopartra, de azért arra is figyeltünk, hogy két-három órát táncoljunk naponta” - hangsúlyozta Szécsényiné Kápolnás Edina a SZKES Dance Tánccsoport szakmai vezetõje.

Míg a nyári tábor elsõsorban a kikapcsolódásról szól, addig az augusztus végi edzõtáborban már a munkáé lesz a fõszerep: a táncosok elkezdenek dolgozni a legújabb koreográfiákon, és felkészülni a következõ versenyévadra.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-06-23 05:29:00


További hírek:


OKTATÁS ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül