Ma 2020. 1 18.
Margit, Piroska napja van.
Látogatók száma : 44217603    


Honlapkeszites

Látványtánc: országosra kvalifikáltak

A város látványtáncos csoportjainál zajlik az élet, hiszen legutóbb a Magyar Látványtánc Szövetség országos bajnoki döntõjére kvalifikáló kaposvári versenyén a Honvéd Kaszinó SZKES tánccsoportja vehetett részt.

A zsûri több kategóriában, mini, gyerek, junior és felnõtt korcsoportban értékelt. A SZKES 8 koreográfiával lépett a színpadra és két arany, valamint hat ezüst minõsítést ért el, ezeken felül A mélység titkai koreográfia kiemelkedõ látványért különdíjban részesült.


Arany minõsítésû lett a Petõházi Adél – Zöld piton látványtánc felnõtt szóló A kategóriában és A mélység titkai látványtánc generációs formáció, szintén A kategóriában. A Szárnyaló kolibrik látványtánc gyerek formáció B kategóriában, Petõházi Adél - Tanulóvezetõ nyílt felnõtt szóló A kategóriában, a Pop felnõtt kiscsoport  A kategóriában, a Madárijesztõ és a Varjak látványtánc gyerek kiscsoport  A kategóriában, a Kulcs a zárban - Gaál Villõ látványtánc junior szóló A kategóriában, a Bulihajó pedig látványtánc mini formáció B kategóriában szerzett ezüst minõsítést.

A SZKES táncosai pontjaik alapján mind a nyolc koreográfiával továbbjutottak a májusi fõvárosi országos bajnokságra. A csoportok felkészítõi Szécsényiné Kápolnás Edina, Kun Ádámné-Poprádi Eszter, Barbalics László és Bévárdi Gyula voltak.

P.L.2017-03-28 14:53:00


További hírek:


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül