Ma 2020. 1 18.
Margit, Piroska napja van.
Látogatók száma : 44219742    


Honlapkeszites

Évértékelõ és programajánló közgyûlés

A Fegyveres Erõk és Testületek Nyugállományúak Klubja megtartotta ünnepélyes évértékelõ és programajánló közgyûlését, kilenc fõs elnökség vezetésével a Honvéd Kaszinó Tükörtermében, melyen a 162 tagból közel százan vettek részt.


Az elmúlt év áttekintését és a 2013-as ajánlót Tarr Ernõ nyugállományú ezredes, a klub megbízott elnöke ismertette. – Új mûködési szabályzatunk is hangsúlyozza, hogy tagságunk, klubunk pártoktól független, önálló szervezet. A közös gondok megoldása során kifejezetten a jó szándék, az egymás iránti szeretet, a megbecsülés volt a jellemzõ – mondta elöljáróban a megbízott elnök. Majd hozzátette, a tavalyi éves feladatokat, kitûzött célokat a tagság által jóváhagyott program szerint végrehajtották. Ahogy mondta, nem volt könnyû évük. Legfõbb céljukat, hogy enyhítsék azokat a problémákat, amelyek nap mint nap a nyugdíjas embereket érik. Sikerült elérniük, hogy a tagság legnagyobb része továbbra is a közösségben látja azt az erõt, amely segít a mindennapi gondok feloldásában.
Sikeres rendezvényeket tartottak, így családi esteket, dalos találkozókat, köszöntötték a hölgy tagokat nõnapon és kirándulásokat szerveztek. Ezek szolgálták a kitûzött célokat és megfeleltek a tagság igényeinek is.
Ebben az évben az elnökség fontosnak tartja, hogy erõsítse a tagság érdekvédelmét, egymás segítését. Rendezvényeik színvonalának emelésével elfoglaltságot biztosítanak számukra, és ezzel szeretnék elõsegíteni az egymáshoz való tartozást, a közösségi szellemet. Ezeken kívül továbbra is fontosnak tartják az ismeretterjesztõ és tájékoztató rendezvényeket.
V.M.2013-01-25 12:00:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül