Ma 2019. j?nius 17. h?tf?,    
Laura napja van.    
LĂĄtogatĂłk szĂĄma : 41567022    
HonlapkeszitesÜnnepi-program-október-6

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata nevében tisztelettel meghívom Önt és kedves családját 2017. október 6-án az 1848/49. évi forradalom és szabadságharc hĂ”si halottainak tiszteletére rendezendĂ” megemlékezésekre.

Dénes Sándor

Nagykanizsa Megyei Jogú Város

polgármestere

A részletes programért kattintson ide! (PDF)
2017-10-02 16:11:00


  Figyelem! IdĂ”pontvĂĄltozĂĄs!

Az Élettér Állat és TermészetvédĂ” Egyesület ezúton is értesít minden érdeklĂ”dĂ” állatbarátot, hogy a 2017. október 8. napjára, vasárnapra – a nagykanizsai állatotthon területére – meghirdetett állatok világnapi rendezvény, valamint a fotópályázat nyerteseinek díjazása is egy nappal korábban, a szombati napon (október 7.) lesz megtartva.


  SzerdĂĄn 10-kor GrĂĄciĂĄn atya a nagykanizsai AlsĂłtemplomban

„Áldjon, én Uram, mi nĂ”vérünk, a testi Halál.”- Ferences hagyományt éltetĂ” templomhoz méltón október 4-én Assissi Szent Ferenc tranzitusát – ebbĂ”l az életbĂ”l Istenhez való átmenetelét – ünnepi misével tartja a Szent József templom. A szentmise celebránsa és szónoka Ocsovai Grácián OFM, a zalaegerszegi (olai) ferences templom, a Jézus Szíve plébánosa.


  ÜnneplĂ©s tĂ­z hĂ©ten ĂĄt

Október 3. és december 5. között vidám családi- és gyermekprogramokkal ünnepel a tízéves Kanizsa Centrum.


  SzĂłrakoztatĂł tudomĂĄny - KutatĂłk Ă©jszakĂĄja a PEN-en

Ismét Kutatók Éjszakája lesz Nagykanizsán. Nem unatkoznak a PEN munkatársai, hiszen tegnap még a Kultúr Korzón várták az érdeklĂ”dĂ”ket, ma pedig megrendezik a Kutatók Éjszakáját. A már több mint 10 éves múlttal rendelkezĂ” tudományos programsorozat nagykanizsai állomásán az informatikai-, a turisztikai- és a vízipari kutatásokat mutatják be.


  ÉrbetegsĂ©gek a diabetesben - SzemĂ©szeti szövĂ”dmĂ©nyek

A Nagykanizsai Cukorbetegek Egyesülete szervezésében: Érbetegségek a diabetesben - Szemészeti szövĂ”dmények címmel tartanak foglalkozást szeptember 29.-én pénteken 15 óra 30-kor, a Kanizsai Dorottya Kórház tanácstermében. Minden érdeklĂ”dĂ”t várnak!


  Dr. Papp Lajos szĂ­vsebĂ©sz elĂ”adĂĄsa KanizsĂĄn

2017.október 4. 18 óra, Hevesi Sándor MĂ»velĂ”dési Központ

FRISS HÍREK
05:10 - EmlĂ©kĂŒl

A nap vicceĂĄllĂĄs Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble