Ma 2019. 8 24.
Bertalan, Aliz, Detre napja van.
Látogatók száma : 42596442    
Honlapkeszites

A hazaiak többet dobtak a második félidõben

Nagykanizsai Izzó SE (10.) - Tolna KC (9.) 13-38 (6-20)
NB II Dél-nyugati csoport nõi kézilabda-mérkõzés, 12. forduló. Nagykanizsa, 50 nézõ. Vezette: Markhard, Szabó M.
Izzó SE: Dudora - Herman A. 3, Görcsi K. 5, Tivolt, Godinek N., Gáspár E. 1, Szmodics V. 1. Csere: Tóth F. (kapus), Lakatos B. 1, Kanizsa M., Ács, Mikola, Majoros, Kondákor. Edzõ: Gódor Mihály.


Sz?ljon hozz?!

Az egyik közösségi portálon úgy tûnik, hatásos volt a mérkõzésre invitálás, hiszen a lányok korosztályából egész szép számban voltak a találkozón érdeklõdõk. Gódor Mihály tanítványai a junior meccs után veselkedtek neki az újabb délutáni meccsüknek, s ez már nagyon sok volt a hazai kéziseknek. A vendégek fokozatosan léptek el a dél-zalaiaktól, s azt leszámítva, hogy szülõt is kellett a játékvezetõknek fegyelmezniük, érdemi történés alig volt.

Edzõi mérleg:
Gódor Mihály: "Kevés az erõnlétünk az NB II-es mérkõzéshez."


A juniorok bajnokságában a felvezetés egy döntetlennel ért véget, hiszen au Izzó SE 17-7-es döntetlent játszott a tolnaiakkal. A kanizsaiak góljai: Görcsi 9, Gáspár 2, Godinek 2, Herman 2, Szmodics 2.

P.L.2012-02-25 20:35:00

Notice: Undefined index: usernev in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 104

Hozzászólások:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php:147 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/index.php(262): include() #1 {main} thrown in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 147