Ma 2023. 3 27.
Hajnalka, Lídia, Auguszta napja van.
Látogatók száma : 54788265    
Honlapkeszites

Istennek tetszõ, emberhez méltó életet élni - Meghívó 13. Kanizsai Esték második elõadására

Február 25-én, szombaton 18 órától folytatódik a 13. Kanizsai Esték elõadássorozat. Az elmúlt alkalommal Steinbach József, a Dunántúli Református Egyházkerület püspöke, az egyház megújulásának lehetõségeit járta körbe.

Elmondta, hogy az egyháznak úgy kell jelen lennie a világban, hogy minél több ponton kapcsolódjon azokhoz a kérdésekhez, küzdelmekhez, harcokhoz, amelyekkel a mindennapi ember küzd.
Ezt feladatot szeretnénk betölteni azzal, hogy személyre szóló élettervezésrõl beszélünk szombaton 18 órától. Az elõadás keretében Szûcs Sándor, személyiségfejlesztõ tréner be fogja mutatni azt a személyiségfeltáró és életvezetési programot, amely abban segít a mai embernek, hogy fel tudja tárni a saját múltjában, képességeiben, személyiségében rejlõ potenciálokat.


Segítséget kapunk továbbá abban is, hogy hogyan tehetjük sokkal fókuszáltabbá, céltudatosabbá, sikeresebbé magunkat az élet kulcsfontosságú területein: a személyiségfejlõdésben, a munka- és karrier, az önmegvalósítás és kapcsolataink terén, valamint az Istennel való kapcsolatunkban.
Amiben nagyon újat hoz ez az elõadás, hogy azokat az értékeket, célokat, szemléletrendszereket, ami a Bibliából és az elkötelezett keresztyén hitbõl fakad, azzal a professzionális személyiség- és vezetésfejlesztési eszköztárral kombinálja, amihez hasonlóval eddig egyházi körökben nem találkozhattunk.
Velem, együtt nagyon sokan szeretnénk tudni, hogy a különbözõ élethelyzetekben, akár krízisekben hogyan tudunk helyesen reagálni, hogyan tudunk felépíteni maguknak egy olyan nagyon konkrét lépésekbõl álló 10-15 éves életpályamodellt, amely mindenképpen elõbbre visz mindnyájunkat.
Nagyon izgalmas és kifejezetten idõszerû kérdésekrõl lesz szó, hiszem, hogy aki felelõsen szeretne leélni egy értékes és értékteremtõ életet ebben a mai sodródó, sokszor céltalan és felszínes világban, az itt lesz velünk február 25-én, szombaton 18 órától a Kálvin téri reformtátus gyülekezeti teremben.
Hella Ferenc lelkipásztor2012-02-24 12:55:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül