Ma 2019. 8 23.
Bence, Róza, Szidónia napja van.
Látogatók száma : 42590797    
Honlapkeszites

A kézis régió-döntõ szintje egyelõre még magas volt

Nagyatádon rendezték az U16-os lány kézilabda bajnokság régió-döntõjét, ahová a Nagykanizsai Izzó SE együttese is bejutott egy selejtezõkör után. A somogyi helyszínen a csoportmeccsek során a Siófok KC és a Pécsi Sportiskola csapatával mérkõztek.
Nos, a Balaton-partiakkal meccseltek elsõként és az ellenfél nyert 17-7-re, majd következtek a pécsiek, akik 16-7-re gyõztek a kanizsai csapat ellen.


Sz?ljon hozz?!

Jöhetett a helyosztó az 5. pozíció megszerzésért, melynek keretében az Izzó a Lentivel játszott. Nos, Gódor Mihály másik együttese ezúttal jobbnak bizonyult, 13-10-zel múlták felül Görcsi Kittiéket.
Hír még a nagykanizsai nõi utánpótlás vonaláról, hogy a pénteki, szintén nagyatádi rendezésû Hertelendy Kupa nemzetköri ifjúsági torna - ahová a horvát Podravka Koprivnica korosztályos csapata mellett a dél-zalaiak is meghívottak voltak - elmarad, s valamikor a tavasz folyamán kerülhet sor a pótlására.

P.L.2012-02-15 18:17:00

Notice: Undefined index: usernev in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 104

Hozzászólások:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php:147 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/index.php(262): include() #1 {main} thrown in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 147