Ma 2021. 10 26.
Dömötör, Armand, Örs napja van.
Látogatók száma : 51127321    
Honlapkeszites

Koncert "a la carte"

A Farkas Ferenc Zene- és Aranymetszés Mûvészeti Iskola reprezentatív hangversenyére hívta fel a figyelmet Baráth Zoltán, az intézmény igazgatója.

A Tavaszi Fesztivál keretében március 17-én, 18 órakor a Medgyaszay Házban megrendezésre kerülõ Koncert „a la carte” magyarul azt jelenti, hangverseny a közönség által választott mûsorszámok alapján.


Eddig még kevesen merték választhatóvá tenni programjukat – mondta Baráth Zoltán igazgató. Legutóbb Fellegi Ádám ráadásaiban kérdezte meg közönségét, milyen zenedarabokat kívánnak, hogy eljátsszon. A zeneiskola ennél szerényebb, minden fellépõ két darabot tanul meg. Ez a mi zenei-étterem „étlapunk”. – A közönség ezek közül választhat, s hogy mi módon, azt Baráth Adrienn találta ki: A hangversenyen Tatár Csaba és Vajda Zsuzsanna zenetanár pincérnek öltözte kínálja a zenei csemegéket. A kerek asztalok körül helyet foglaló közönségnek egy-egy kérdést tesznek fel a mûsorszámokkal kapcsolatban, és aki helyes választ ad, a menübõl kiválaszthatja, a két darab közül melyiket hallgatná szívesebben.

Az esten fellépnek az iskola együttesei, vonós zenekara, szolfézs csoportjai, illetve az országos versenyeken kiemelkedõ eredményeket elért szólisták, valamint a zenei pályára készülõ tanulók.

B.Zs.2008-03-13 11:11:00


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül