Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55350520    
Honlapkeszites

Író-olvasó találkozó Miklósfán

A nagykanizsai Takács László Irodalmi Kör Egyesület alkotóival találkoztak az irodalmat kedvelõk a Közmûvelõdési és Városszépítõ Egyesület Mindenki Házában Miklósfán. A rendezvényt Szmodics Józsefné, az Általános Iskola és Óvoda Nagykanizsa- Miklósfa intézmény igazgatója nyitotta meg. Az est fõszereplõje a 77 éves liszói születésû Vargovics József (Liszói Gyuricza József, Fa Ede) volt, aki meghívta barátait is, Csicsek Annát, M. Kovács Ildikót, Erdõs Attilát, valamint Kárpáti Kantó Katalint.


A három néven író Fa Ede autodidakta módon sajátította el a versírás technikáját. Ír verseket, prózákat, modern meséket, esszéket és tanulmányokat. A miklósfai városrészben élõk ez alkalommal ismerkedhettek meg Lávapatak címû új kötetével.
A mûsorban közremûködött Tulman Géza, az általános iskola magyar-történelem szakos tanára, Császár Péter 4. osztályos, Sándor Orsolya és Bunics Erika 8. osztályos tanulók. Az est további részében Halmos Csaba, a Polgármesteri Hivatal koordinátora mutatta be a 12. Kanizsa Antológia kötetet, végezetül Csepeli Ferencné Horváth Anna az irodalmi kör új tagja olvasta fel a kötetrõl szóló versét.

 
2012-01-31 08:58:00


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül