Ma 2021. 10 17.
Hedvig, Ignác, Rudolf napja van.
Látogatók száma : 51049350    
Honlapkeszites

Minden ami esküvõ...

2012. február 18-án Esküvõ Kiállítás lesz Nagykanizsán.

A statisztikák szerint egyre kevesebb az esküvõ, ám az adatok nem ennyire riasztóak. Az esküvõkkel foglalkozó szakemberek inkább azt a tendenciát látják, hogy a házasulandók inkább az igényesebb, egyedibb tervezést, kivitelezést szeretik. Éppen ezért nem csak egy adott városban keresik meg a lehetõségeket. A III. Nagykanizsai Esküvõ Kiállítás is ezt az igényt próbálja kielégíteni, hiszen a helyi szereplõk mellett Kaposvárról, Pécsrõl, Balatonboglárról, Fonyódról, Zalaegerszegrõl és Budapestrõl is érkeznek kiállítók.


 A szervezõk célja éppen az, hogy átfogó képet adjanak a legújabb trendekrõl és divatirányzatokról nemcsak az esküvõi ruhákkal kapcsolatban, hanem minden szolgáltatásról, ami egy esküvõt végigkísér. Csak néhány példa: menyasszonyi ruhák, fehérnemûk, öltönyök, karikagyûrûk, dekoráció, meghívók, szépségápolás, fotó-videó, esküvõszervezés, sütemények, torták, csokiszökõkút, koktélok, zene, vendéglátás, tûzijáték, utazás. Ismét lesz võfélytalálkozó, “Võlegénymegõrzõ” billiárddal és darts-sal! ARAkt fotókiállítás!

Itt lesz velünk többek között: Tamás Atya, és Hella Ferenc református lelkész, de lehetõség lesz ruhákat próbálni, csokiszõkõkutat, koktélokat és süteményeket kóstolni.

A kiállítás nemcsak a jegyespároknak szolgál érdekes információkkal, minden érdeklõdõ számíthat a tartalmas kikapcsolódásra. Lesz Lézer Show (GOLD Laser – Budapest), hastáncbemutató (Eliseba) és tortadíszítési bemutató (Pintér Szilvia). Fellép a Zalagyöngye Táncegyüttes. Három részes mûsorukban menyasszony kikérés, búcsúztató, lakodalom, játékok, menyecsketánc is szerepel. Bemutatkoznak a Nagykanizsai Mûszaki Szakképzõ Iskola és Kollégium ruhaipari és fodrász tanulói, az esküvõi ruhabemutató nyitótáncáról pedig a Batthyány Lajos Gimnázium és Szakközépiskola tanulói gondoskodnak. A divatbemutatón egyébként a Venus Szalon (Nagykanizsa), a Lara Ruha (Alsópáhok), Lovász Márta divattervezõ (Kaposvár), az R-Fashion (Balatonboglár), az Elegáns Férfiruházat (Nagykanizsa), a J.Press fehérnemû (Nagykanizsa), és a GAS-Sugarbird (Nagykanizsa) mutatkozik be.

A délutáni mûsor tombolasorsolással zárul. A HSMK mellett a parkolás ingyenes, valamint a rendezvényen folyamatosan büfé mûködik (Bianka Pizzéria).

A belépés díjtalan!2012-01-30 12:31:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül