Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55315146    
Honlapkeszites

Szembeszállnak a gyurcsányi bosszúval

A népszavazás vitathatatlan gyõztesei az emberek, akik képesek voltak összefogni nemzedékeken túlmutatóan annak érdekében, hogy megállítsák a kormánypártok agresszív, mindenki átgázoló, saját ígéreteiket is meghazudtoló szándékait. Ezért köszönet illet mindenkit – mondta a Fidesz népszavazást értékelõ, Szõlõsi Mártával közösen tartott sajtótájékoztatóján Bene Csaba, a párt frakcióvezetõje.

A képviselõ hozzátette, a népszavazásnak vesztesei is vannak, mégpedig a kormánypártok, melyeknek egyértelmû üzenetet küldtek az emberek: azt, hogy elegük van a hazugságokból, abból, hogy a kormány egyfolytában a zsebükben turkál, s hogy olyan országban szeretnének élni, ahol nem hazugsággal nyerik meg a választásokat.


Bene Csaba leszögezte, arcátlanság, hogy most a Gyurcsány-kormány csak részben akar fejet hajtani a referendum eredménye elõtt, s a három díj eltörlésével keletkezõ ûrt nem akarja pótolni. Ugyanis az emberek nem arra szavaztak, hogy vegyék el a pénzt a kórházaktól, az orvosi praxisoktól, az egyetemektõl, hanem arra, hogy ezeket az összegeket ne nekik kelljen sokadik sarcként befizetni a költségvetésbe.

Képviselõtársa, Szõlõsi Márta kijelentette, a napnál is világosabb, hogy a népszavazással nem a társadalom vette el a pénzt a nemzetgazdaság ezen területeitõl, hanem Gyurcsány Ferenc, az MSZP és az SZDSZ.

Szõlõsi Márta hozzátette azt is, felkérik Marton István polgármestert, hogy a Megyei Jogú Városok Szövetsége soros ülésén kezdeményezze a tagok összefogását annak érdekében, hogy vizsgálják meg, mit tehetnek hazánk nagyvárosai a háziorvosi praxisokért, amennyiben a kormány kivételesen szavatartó lesz, s fenyegetésének megfelelõen valóban nem pótolja a hiányzó forrásokat.

H.A.2008-03-12 09:16:50


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül