Ma 2023. 3 24.
Gábor, Karina napja van.
Látogatók száma : 54774049    
Honlapkeszites

Advent forró punccsal

Hagyományteremtõ és jótékony célú karácsonyváró programra készülnek Kiskanizsán a megye legjobb fagyizója díjat a nyáron elnyert Puncs Fagyizóban. A kulturális mûsorokkal is kedveskedõ szervezõk egy igazi, adventi hangulatú délutánra és estére várnak mindenkit az egyik decemberi hétvégén.

Eddig nem látott fények árasztják el a Homokkomáromi utcai fagyizót, hiszen az elsõ ilyen jellegû adventi rendezvényre a színvonalas mûsor mellett igazi ünnepi hangulatot idézõ külsõségekkel is készül a cégtulajdonos Horváth Ferenc és csapata. Nyáron már megígérte, hogy meglepetést tartogat a tarsolyában, mára kiderült, a terv valóra is válik. Nevükhöz méltóan forró punccsal fogadják majd a vendégeket, de a karácsonyváróhoz hozzátartozó forralt bor és sült gesztenye illata is már befelé csalogatja a jótékony akcióban résztvevõket. 


 A várhatóan téli hidegben a már felsoroltakon kívül meleg tea is melegséget hoz a nagykabátok alá, de a lelki melegséget az adományozáson túl elhozzák a fellépõk is. Mint azt Magyar Ferenc, a Kanizsa Turizmusáért Egyesület elnöke elmondta, támogatják a rendezvényt, segítenek az elõkészítésben, valamint a palini iskola igazgatójaként csatlakozva, diákjaikkal a kulturális programban is részt vesznek. Betlehemes játékot adnak elõ majd a gyerekek, s hozzájuk helyi fellépõk, a kiskanizsai iskola diákja is csatlakoznak. A zeneiskola növendékei is szívhez szóló dallamokat varázsolnak a fagyizó udvarára, valamint verssel és gitárkísérettel elõadott dalaival várja az oda látogatókat Tulman Géza. A két betlehemet a palini és a kiskanizsai iskola készíti el. A kulisszákat megjelenítõ paravánokra háttérképet készít Dávidovics László, Ujvári Gyulával és Tulman Gézánéval összefogva pedig elkészítik a fenyõgirlandokat és a karácsonyi dekorációt. A kivilágított karácsonyi kapun léphetnek be a látogatók a fényfüzérekkel feldíszített fák közé, ahol helyet kap majd egy gyönyörû karácsonyfa is. A megvásárolt bónokért kapható finomságok árbevételével a vállalkozó a kiskanizsai templomot támogatja, a Sarlós Boldogasszony Plébánia céljaira ajánlja fel.2011-11-23 13:59:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül