Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55320140    
Honlapkeszites

A Kanizsáért Közéleti Egyesület közleménye

A közelmúltban tartotta soros közgyûlését a Kanizsáért Közéleti Egyesület. Marton István elnök a szép számban megjelent egyesületi tagoknak átfogó képet vázolt Nagykanizsa helyzetérõl, a jelenlegi vezetés kudarcos politikájának várható következményeirõl, és az elkövetkezõ év, évek megszoritásairól, melyek Kanizsa lakosságát különösen meg fogják viselni.


Az elõttünk álló idõszak egyik leglényegesebb kérdése az önkormányzat szempontjából mindenképpen, a közintézményeink várható államosítása lesz.
Nagy vesztes lehet itt a kórház, melynek nem csupán az elõzõ ciklusban elnyert nyégymilliárdos fejlesztése, de már léte is könnyedén veszélybe kerülhet a városvezetés sorozatos mulasztásai miatt. Marton István és az egyesület tagsága egyöntetûen fontosnak tartják, hogy hiteles, szakértõ alternatívát nyújtsanak a jelenlegi garnitúrának, és hogy ezt az alternatívát minden nagykanizsai polgár megismerhesse. Ezért a jövõben mozgósítani kívánjuk a város lakosságát, hogy az emberek végre saját kezükbe vehessék sorsuk irányítását.
Az összejövetel végén sor került két jelentõs adomány kiosztására is. Az egyesület tagjai adakozásból járultak hozzá Csicsek Anna vasúttal foglalkozó, és Miha Tamásné, a nagykanizsai '56-os emlékeket feldolgozó könyvének kiadásához.

 

Kanizsáért Közéleti Egyesület vezetõsége

 2011-11-04 11:17:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül