Ma 2019. 8 24.
Bertalan, Aliz, Detre napja van.
Látogatók száma : 42596916    
Honlapkeszites

Bemutatkozásképp egy döntetlen idegenbõl

Móri SE (9.) - Nagykanizsai TE 1866-Horváth Méh (8.) 0-0

NB III Bakony csoport labdarúgó-mérkõzés, 1. forduló. Mór, 250 nézõ. Vezette: Szvorda (Boda, dr. Szabó P.)
NTE 1866: Freischmid - Boros Z., Rákhely, Cserfõ, Szép D. (Kotnyek I., 71.) - Ujvári, Rácz Sz., Nagy T., Budai L. (Béli M., 68.) - Cs. Horváth G., Luiz Fernando (Szõke Á., 74.). Vezetõedzõ: Koller Zoltán.
 


Sz?ljon hozz?!

Ahogy azt megírtuk, azzal a kezdõ tizeneggyel léptek pályára a kék-pirosak Móron, a Duna csoport tavalyi nyolcadikja ellen. A második félidõ második felében az egymást követõ cserékkel a kanizsaiak még nagyobb erõket mozgósíthattak a gyõzelemért, végül azonban az új csoportjában egy "új" ellenféllel szemben maradt számukra is a döntetlen.
Edzõi mérleg:
Koller Zoltán: "Az elsõ fordulóban értékes egy pontot szereztünk. Annak ellenére, hogy a mérkõzésen mi domináltunk, több helyzetet alakítottunk ki, mint a hazai csapat, sajnos a rossz döntések miatt nem sikerült a hálóba találnunk."

P.L.2011-08-21 19:39:00

Notice: Undefined index: usernev in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 104

Hozzászólások:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php:147 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/index.php(262): include() #1 {main} thrown in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 147