Ma 2023. 5 28.
Emil, Csanád, Vilmos napja van.
Látogatók száma : 55311422    
Honlapkeszites

Idén is Spancirfest a közeli Varasdon

Augusztus 19-én veszi kezdetét a horvátországi Varasdon, s tart 10 napon át a horvátok barokk fõvárosának nagyszabású kulturális eseménye, a Spancirfest 2011. A programok két igazi csúcsidõszaka a felölelt hétvégék, de a következõ hét teljes egészében is a település óvárosában roppant színes rendezvényeket takar.

A Spancirfest 12 éves története alatt majd kétmilliónyian keresték fel Varasdot, s ez idõ alatt 11 ezer fellépõ gondoskodott a látogatók szórakoztatásáról. Az elmúlt esztendõben volt igazán nagy ugrás a látogatottság terén, hiszen egyes adatok szerint akkor már a negyedmilliót is meghaladta az érdeklõdõk létszáma.


Sz?ljon hozz?!

Idén is rock-koncertektõl az electro-zenéig bezárólag követik egymást az elõadók a szabadtéri színpadokon, de a kiállítások és színi elõadások sem maradhatnak ki a gazdag repertoárból. A fõtérrõl ágazó kis utcácskák majd mindegyik szegletében korabeli viseletben sétáló hölgyek, urak varázsolják a város falai közé a századokkal korábbi életérzést, amit idén több mint 250 órányi kulturális tartalommal töltenek meg a szervezõk.

Polgár László2011-08-17 10:59:00

Notice: Undefined index: usernev in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 104

Hozzászólások:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php:147 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/index.php(262): include() #1 {main} thrown in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 147