Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55353315    
Honlapkeszites

A békülés jegyében (válasz az MSZP Nagykanizsai Szervezete nyilatkozatára)

A szocialisták tegnap közzétett sajtónyilatkozatára Karádi Ferenc fideszes városatya a békülés jegyében az alábbiakat nyilatkozta az MSZP felfogásáról, hiszen ennyi badarságot összehordani csak õk képesek a demokrácia emlegetése közben.

Hosszú gyötrelmes nyüglõdés után szülhették meg ezt a pár sort, embert és tényeket nem kímélve, bátran, szabadon leírva mindennek az ellenkezõjét, amibõl csak kettõt említenék; mégpedig azt, hogy az alpolgármester úr soha sem ígérte senkinek, hogy a frakció megszavazza a 65 millióba kerülõ mozit, a másik, hogy Röst János javaslatára vette le a közgyûlés a napirendrõl az elõterjesztést, nem pedig a FIDESZ vonta vissza.


Tudom, hogy ezek az apró részletek nem szokták zavarni a szocialistákat, de az mégis csak sok, hogy meg mernek szólalni kivonulás ügyben, hiszen ebben a testületben õk honosították meg ezt a módszert. Már két alkalommal tûntek el a terembõl, egyszer a kitüntetések odaítélésének alkalmával, másodszor pedig nemrég a Magyar Gárda kapcsán, amikor Bicsák Miklóst kellett visszakönyörögnünk, hogy határozatképes maradjon a közgyûlés.

Arra a sokat sejtetõ, bevezetõ szövegre pedig közlöm, hogy a FIDESZ frakciónak alibije van az esemény idején, mert egy teremben voltunk ez idõ tájt a polgármester úrral. Figyelmes olvasó számára tömény rosszindulat érzõdik a leírtakból, természetesen a demokráciára és az igazmondásra hivatkozva.

Az utolsó mondatok olvasásakor pedig a hasamat csapkodtam a röhögéstõl, az õ szájukból az, hogy „éljen a demokrácia és az igazmondás” kifejezés, minimum groteszk hatással bír.

Én most azt közölném, hogy mit üzen az MSZP világosan az általuk leírtak szerint:
Továbbra is ha…dni fogunk reggel, este és éjjel, de ezek után délben is, az igazmondás jegyében. Megbánnunk úgysem kell, mert akinél ezt megtehetnénk, az a másik csapatban focizik.

Végezetül pedig, ha a FIDESZ frakció üzenni kíván valakinek valamit, akkor nem az MSZP, Istent és embert nem kímélõ, ördögi gépezetét kéri meg arra, hogy megfogalmazza a mondandóját.

Elnézését kérem a stílusért, de ennyi sületlenség hatására nem tudtam komolyabb lenni.


Tisztelettel: Karádi Ferenc, önkormányzati képviselõ, a Fidesz-frakció tagja2008-02-04 09:35:37


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül