Ma 2021. 10 22.
Előd, Szalóme, Kordélia napja van.
Látogatók száma : 51088909    
Honlapkeszites

„Fókuszban a vasút”

 A személyszállító vasúttársaság „Fókuszban a vasút” címmel fotópályázatot hirdetett, amelynek célja, a vasúti utazásokhoz kapcsolódó pozitív életképek megosztása a nagyközönséggel, remélve, hogy ezáltal minél több ember kap kedvet ahhoz, hogy utazásaihoz a vasutat válassza.

 

A pályázatok beküldéshez nincs más teendõ, mint a MÁV-START Zrt. honlapján www.mav-start.hu/fotopalyazat oldalon regisztrálni, majd a belépést követõen a megfelelõ témájú és kategóriájú albumra kattintva feltölteni a fotót, illetve megadnia a pályamû címét.

 


A fotópályázatokat az alábbi három témában várja a vasúttársaság:

 

A. Tekintetek a vasúton:

Tárgya: Emberek és arcok a vasúton, a fotó középpontjában az ember.

B. Modern vasút:

A fotó középpontjában a MÁV-START motorvonatai, nemzetközi, illetve InterCity járatai, illetve az utazáshoz kötõdõ szolgáltatások igénybe vétele állhat (pl.: e-Ticket)

C. Szabadon választott téma:

Bármely a vasúthoz, illetve a vasúti utazáshoz köthetõ fotó.

 

A pályázatok elsõ helyezettje ingyenes utazást garantáló éves START Klub VIP kártyát, és egy, kirándulójeggyel elérhetõ utazást, a második és harmadik helyezett prágai kirándulójegyet tartalmazó MÁV-START ajándékcsomagot, míg közönségdíjas szerencsés jutalmazottja 2 fõs utazást nyerhet a Gyertyafény Expresszre.

 

A pályázatok beérkezési határideje: 2011. szeptember 16.

 

A fotópályázat részletes nevezési feltételei a MÁV-START Zrt. honlapján a www.mav-start.hu/fotopalyazat oldalon érhetõk el.

 

 2011-07-24 07:02:00


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül