Ma 2023. 6 9.
Félix, Előd, Annamária napja van.
Látogatók száma : 55408860    
Honlapkeszites

Hétvégén Hagyományok Napja Kiskanizsán

Idén kétnapos lesz a kiskanizsai búcsú - tudtuk meg a leglényegesebb információt Tóth István intézményegység vezetõtõl a Hagyományok Napja alkalmából a Puncs Fagyizóban tartott sajtótájékoztatón.
A rendezvény július 2-3-át öleli fel, a helyszín pedig a már bevált rész, vagyis a Templom tér a Bajcsy-Zsilinszky és Homokkomáromi utcák találkozásánál. Ebben az évben a nagyszínpad elhelyezése változik, hiszen a tér keleti részén állítják fel, viszont a közlekedési rend változik, ami az autóbusz útvonalát is érinti szombat 0:01 órától hétfõ reggelig.


Sz?ljon hozz?!

A programok szombat 15 órától kezdõdnek a H-Turul Motoros Klub tagjainak rendõri biztosítás melletti felvonulásával, de nem csupán õk lesznek a motoros szekció képviselõi, hiszen 19 órától kaszkadõrök is számot adnak tudásukról a Rétság Riders Team részérõl. A különbözõ zenei és tancos bemutatók mellett, után pedig utcabál várja a mulatni vágyókat.
Vasárnap szintén a délutáni órák kínálják a bemutató-programokat, este pedig az Everdance Táncszínház, majd Tabányi Mihály és zenekara szórakoztatja közönségét.
A sajtótájékoztató keretében Godinek Ibolyától azt is megtudtuk, hogy a Móricz Zsigmond Mûvelõdési Ház nyári programjai során - jó idõ esetén - az udvari részén július 21-én kerül megrendezésre a Te légy az álmom címû zenés mûsor Tihanyi Tóth Csabával és Bognár Ritával, míg augusztus 11-én operett és magyar nótaestre kerül sor.

P.L.2011-06-28 10:29:00

Notice: Undefined index: usernev in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 104

Hozzászólások:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php:147 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/index.php(262): include() #1 {main} thrown in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 147