Ma 2019. 8 23.
Bence, Róza, Szidónia napja van.
Látogatók száma : 42590428    
Honlapkeszites

Illusztris labdarúgó vendég(ek) az UFC-nél

Szerda délelõtt tartja éremátadó ünnepségét az UFC Nagykanizsa klubja az U13-as labdarúgó együttese számára a Bányász-pályán. Mint ismert, az említett csapat az országos bajnoki versengés II. osztályának Dél-nyugati csoportjában a második helyen végzett, s díjátadójára az egyesület meghívta Juhász Rolandot, a magyar labdarúgó-válogatott belsõ védõjét is.


Sz?ljon hozz?!

A belga rekordbajnok RSC Anderlecht futballistája el is fogadta az invitálást, s nem hivatalos információk szerint elképzelhetõ, hogy nem egyedül érkezik, hanem további válogatottak kíséretében. Akikrõl szó van - szintén válogatottak -, vagyis Czvitkovics Péter, aki nemrég igazolt belga elsõ osztályú KV Kortrijk-hoz, illetve a kapus Fülöp Márton, aki az elõzõ szezont a angol Championship-ben szereplõ (egykori UEFA Kupa-gyõztes) Ipswich Town FC együttesében védte végig.

Az U13-as legénység a korosztályos megyei bajnokságban az elsõ helyen végzett, míg az U15-ös korcsoport az országos második vonalban negyedik, a megyei U16-osok mezõnyében pedig harmadik lett. 

P.L.2011-06-21 09:41:00

Notice: Undefined index: usernev in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 104

Hozzászólások:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php:147 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/index.php(262): include() #1 {main} thrown in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 147