Ma 2019. 8 23.
Bence, Róza, Szidónia napja van.
Látogatók száma : 42590721    
Honlapkeszites

A futballisták az alapvetõ célt elérték

Évadzáró összejövetelét tartotta a Nagykanizsai TE 1866-Horváth MÉH NB III-as labdarúgó-csapata, mely a Dráva csoport hetedik helyén végzett. Az egyesület vezetése és szakmai stábja külön-külön értékelte a 2010/2011-es versenyévadot, s több konkrét információ is elhangzott.


Sz?ljon hozz?!

Ezek közül az egyik, melyrõl elsõként beszámoltunk már a múlt héten, hogy Keszei Ferenc közös megegyezéssel távozik június 30-ával a szakosztályvezetõi posztról, illetve az utánpótlás szakágvezetõ Vlaszák Géza hónap végén lejáró kontraktusát sem újítják meg. Utóbbi azért is sokatmondó, hiszen a háttérben bizonyos struktúraváltásról folynak tárgyalások, s nem elképzelhetetlen, hogy az utánpótlásszekció költözik - no, nem messze, csak a városon belül...
Máthé István, az NTE 1866 elnöke viszont leszögezte, lesz NB III-as csapat a jövõben is, tehát a legfontosabb, hogy a városban a felnõtt futball harmadik vonala képviseltetve lesz a városban. (Azt már csak mi tennénk hozzá, hogy sajnos nagyon kevés olyan örömteli pillanatot találni a szezonon belül, mint a nagyatádi, amikor számos kanizsai kísérte el a csapatot idegenbe, jelezve, ha van eredmény - márpedig akkor a hetes gyõzelmi széria után állt a csapat -, van érdeklõdés is az együttes iránt...)
Tény, az a bizonyos tavaszi sikeres széria sokat lendített a kék-pirosak szekerén, hiszen azzal biztosították a kitûzött célt, vagyis az 1-8. hely valamelyikét. Ahogy Koller Zoltán vezetõedzõ fogalmazott, az utolsó három meccs eredményét így ellenúlyozni tudták, hiszen ha nincs ez a jó széria, akár még (sarkítva fogalmazva) bajok is lehettek volna. Ezzel azonban már nem érdemes foglalkozni, maradjon meg az emlékezetben inkább az a bizonyos adatsor, hogy a tavaszi 15 fordulóban kilencszer gyõztesen hagyta el a pályát az NTE.
A két brazil, Rubens és Luiz Fernando, valamint Cserfõ Lajos és Szép Dávid téli érkezése a szakmai stáb szerint nagyon jót tett a csapat stabilitásának, s a vezetõedzõ reményét fejezte ki, hogy a gárdának ebben a szezonban kialakult gerince meg-, illetve együtt marad.
Egyelõre azonban a pszichés feltöltõdésé, a pihenésé a fõszerep a játékosoknál, hiszen néhány hét, s máris kezdõdhet a felkészülés a 2011/12-es idényre.

P.L.2011-06-16 09:59:00

Notice: Undefined index: usernev in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 104

Hozzászólások:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php:147 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/index.php(262): include() #1 {main} thrown in /var/www/vhosts/kanizsaujsag.hu/archivum.kanizsaujsag.hu/inc/egycikk.inc.php on line 147