Ma 2023. 6 8.
Medárd, Helga napja van.
Látogatók száma : 55395135    
Honlapkeszites

SÉTAKERTI PIKNIK JÚNIUS 5-ÉN

Nem futamítja meg a szervezõket az esõt hozó égi háború! Ugyan harmadszorra kellett új idõpontra áthelyezni az „Együtt a Sétakertért” rendezvény idõpontját, de nem csak a várakozást, hanem a rendezvény népszerûségét is egyre növeli az idõjárás sorozatos fricskája.

 

Ezúttal június 5-én vasárnap délután 3 órától várják a szervezõk a közös délutáni piknikre a városlakókat. A korábban tervezett program semmiben sem változik. Lesz futóverseny, kreatív csapatok plakátkészítõ versenye, lelkes sportkedvelõk lábtenisz mérkõzései, zene, jókedv és jó társaság. A hangsúly igazán nem is azon van, hogy mi milyen programot kínálunk - árulta el Horváth István, divízióvezetõ a rendezvény plakátversenyének szervezõje – hanem azon, hogy együtt érezzük jól magunkat a Sétakertben. Miért is ne adhatnának a ping-pong asztalok baráti társaságok izzasztó asztalitenisz csatáinak helyet, vagy miért ne lehetne tollasozni a fák közti ligetben. Jöjjenek el vasárnap délután és fogyasszák a desszertjeiket a kockás pléden a zöldben, és ne felejtsék kicserélni a sütijüket a szomszéd pléden gitározó fiatalokkal sem!
Külön meglepetés, hogy a városi strand szombati nyitása után a Városi Uszoda vezetõsége díjmentessé tette a rendezvényünk idejére a strandra történõ belépést, sõt a legkisebbek utó gyereknapi ajándékként ingyen használhatják majd a strandon lévõ ugráló-várat!
Mi mindenkit várunk és egyben kérjük, ha eljönnek, vegyenek át ajándékként egy emléklapot az információs sátornál, ezzel kifejezve a kezdeményezés melletti támogatásukat és osszák meg velünk javaslataikat a több helyen is kihelyezett ötletládákon keresztül.
2011-06-01 12:02:00


További hírek:


MAGAZIN ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül