Ma 2023. 5 28.
Emil, Csanád, Vilmos napja van.
Látogatók száma : 55311872    
Honlapkeszites

PEN Szépe és Mr. College 2011.

Jó hangulatban zajlott a Budnight Rendezvény szervezõ cég és a PEN közös szervezésében a Fõiskolák Szépe és Mr. College Országos Felsõoktatási Szépségverseny elõválogatója a PEN-en, ahol 9 induló – Bajsz Melinda, Gerzsenyi Enikõ, Illés Petra, Mihályi Rita, Ozvald Szabina, Bársony Dávid, Hévézi Sándor, Ihász Zoltán és Nyitrai Gergõ - méretette meg magát a Budapesti döntõbe való jutásért és az értékes nyereményekért.

Az est háziasszonya Debreceni Zita volt, s a zsûri olyan közismert személyiségekbõl állt, mint Anthony Barlow, a Budnight tulajdonosa, Alexis Fernandez, a Bad Boyz táncosa, Juhász Péter párizsi divatfotós, Nagy Adrienn, énekesnõ, Somoskuti Adrienn, a Brázia üzletvezetõje valamint Keserû Nóra, a Fõiskolák szépe 2010 gyõztese. Természetesen két helyi zsûritag, Pásztor András, a Zalai Hírlap Nagykanizsai Kirendeltség vezetõje és Dr. Birkner Zoltán kampusz igazgató is helyet foglaltak az ítészek között.


A lányok elõször a Brázia rövid ruháiban, majd fürdõruhában mutathatták meg szépségüket, a fiúk pedig alsónadrágban „érkeztek”. Míg a zsûri visszavonult dönteni, Nagy Adrienn, a 2010-es év felfedezettje szórakoztatta a közönséget saját dalaival, melyek között a Szinglik éjszakája címû új magyar filmvígjáték betétdala is szerepelt.

Az est eredményeként a PEN Szépe végül Bajsz Melinda, míg a PEN Mr. Collage-a Bársony Dávid lett. A lányoknál II. helyezést ért el Mihályi Rita, III. lett Ozvald Szabina. A fiúknál Ihász Zoltán ért el II. helyezést. Ez alapján a pénteki budapesti elõválogatóba jutottak: Bajsz Melinda, Bársony Dávid és Ihász Zoltán.2011-05-06 18:48:00


További hírek:


MAGAZIN ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül