Ma 2023. 6 6.
Norbert, Norberta, Cintia napja van.
Látogatók száma : 55357633    
Honlapkeszites

Most még csak bohókásan ballagtak

Ápolónõk, orvosok, angyalok, ördögök, hippik és punkok – csak néhány figura abból a hatalmas kavalkádból, amely a Medgyaszay Ház elõtti területen gomolygott. Április lévén természetesen nem farsangról, hanem a hagyományos bolondballagásról van szó, amelyen a város összes középiskolájának végzõsei részt vettek.

Idén is összegyûltek a viccesebbnél viccesebb hacukákba öltözött végzõsök, akik a Csík zenekar népszerû, Most múlik pontosan címû dalának eléneklése után egy-egy ajándékcsomagot kaptak Cseresnyés Pétertõl.

(További képek a galériában)


A polgármester el is búcsúztatta az érettségi elõtt állókat, és figyelmeztetett, hogy a mókázás után kemény munka vár rájuk. Ehhez kívánt kitartást és a továbbtanulni szándékozókat megszólítva elmondta, a város várja õket vissza tanulmányaik befejezése után. Ezt az üzenetet közvetíti a „Nagykanizsa visszavár” feliratú érme is, amelyet útravalóul kaptak az osztályok. A komoly szavak után természetesen folytatódott a bolondozás, az alkalmilag felállított színpadon a fellépési vágytól fûtött végzõsök bemutathatták produkcióikat
Z.A.2011-04-29 12:02:00


További hírek:


MAGAZIN ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül