Ma 2023. 3 26.
Emánuel, Emánuéla, Larissza napja van.
Látogatók száma : 54781055    
Honlapkeszites

VI. McDonald’s Nagykanizsa-Zalakaros futóverseny

Május 14-én immár hatodik alkalommal rendezik meg a nagykanizsai Város napi rendezvényekhez kapcsolódó Kanizsa-Karos futóversenyt. Idén a „Félmaraton a zalai dombok között” alcímet kapta a verseny, hisz 21,097 km-esre bõvült a táv. A rajt és a befutó helyszíne nem változott: Nagykanizsa, Erzsébet tér és Zalakaros, Dísz tér a két végpont, közte pedig a lankás, erdõvel és mezõkkel szegélyezett gyönyörû zalai táj várja a futókat. 

A távot lehet egyéniben és váltóban is teljesíteni, a nevezéssel érdemes sietni, hisz az elõnevezés jelentõs kedvezményekkel jár, iskolai váltóknak pedig ingyenes! A Kanizsai Futóklub honlapján folyamatosan nyomon követhetõ a nevezettek egyre bõvülõ listája.


 A futók bemelegítését és regenerálódását két támogató is segíti az idén: a rajtnál és célban is lesz lehetõség a BEMER terápia kipróbálására, valamint a rajtszám leadásával minden induló díjmentesen élvezheti a zalakarosi Gránit Gyógyfürdõ vendégszeretetét.
A hatodik Kanizsa-Karos futóverseny még egy igazi különlegességgel szolgál: elindult egy félmaratoni kupasorozat „Félmaratonokat Fut6sz” néven, melynek harmadik állomása lesz a kanizsai verseny. S mivel a kupasorozatban indulás feltétele legalább négy verseny teljesítése, még most is érdemes benevezni a sorozatra, hisz van még verseny, amelyek közül válogathatnak az indulásra kedvet kapók.
Részletes versenykiírás és bõvebb információk a http://kanizsaifutoklub.shp.hu webcímen.2011-04-20 12:46:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül