Ma 2023. 6 10.
Margit, Gréta napja van.
Látogatók száma : 55416864    
Honlapkeszites

Kiszínezték a belvárost

Kicsik és nagyok együtt színezték ki Nagykanizsa belvárosát a Városfejlesztési Divízió által szervezett „Színezd újra!” program keretében a Kanizsai Technikai Nap és I. Bánkuti László emlékkupa kísérõ rendezvényeként 2011. április 16-án.

Az idõjárás is kegyeibe fogadta a rendezvényt, így sokan ellátogattak a Városfejlesztési Divízió által a 7Mérföld Játszóház elõtti téren felállított sátorhoz. Itt mindazok, akik színesebben szeretnék látni belvárosunkat, ceruzát és zsírkrétát ragadva azt papírra vethették, és megszépítették a belváros épületeit. Az elkészített rajzokat a 7Mérföld Játszóház kirakatában, illetve a honlapunkon megtekinthetik (http://fejlesztes.nagykanizsa.hu).


A rendezvény keretében lehetõséget biztosítottunk - a kivitelezõ Szabadics Közmû- és Mélyépítõ Zrt. támogatásával – mindazoknak, akik ki szerették volna próbálni milyen egy markolóban ülni. Gyerekek és felnõttek egyaránt birtokba vették, és gondolatban segítettek felújítani belvárosunkat, nem feledve a szlogenünket „Nagykanizsa értünk szépül!”.

Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Városfejlesztési Divízió2011-04-18 09:00:00


További hírek:


MAGAZIN ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül