Ma 2023. 6 6.
Norbert, Norberta, Cintia napja van.
Látogatók száma : 55358980    
Honlapkeszites

Külföldre is kacsintgatnak a premieresek

A tavaly tizedik születésnapját ünneplõ Premier Táncklub adott nagyszabású Gálamûsort a HSMK színháztermében, melynek alkalmával a premieres lányok több koreográfiát, show és látványtáncokat adtak elõ a nagyérdemûnek.

Teltház elõtt nyitotta meg Cseresnyés Péter polgármester a Gálamûsort, amelyre Salamonné Kuzma Renáta és Tornyos Ervin koreográfusok készítették fel a növendékeket. A premieres táncosok rendszeres szereplõi zalai és somogyi rendezvényeknek, megyei és országos versenyeknek, és már számos díjat nyertek munkájukkal. Mint Németh Petra, a táncklub vezetõje kiemelte, talán a legnagyobb örömöt mégis inkább az jelenti számukra, hogy egyre több meghívást kapnak külföldre, így jártak Erdélyben, Finnországban és Horvátországban is.


A Gálamûsoron a Chili Salsa Tánciskola és a Pro-Art Táncstúdió tagjai is felléptek, számos koreográfiát bemutatva. Az elmúlt években hagyományteremtõ szándékkal a Premier Táncklub vezetõi díjakat osztottak a táncklub növendékei között. Idén sem volt másképp, a következõ táncosok kaptak elsimerést:
Utánpótlás I. korcsoportban 20010-2011 legkiemelkedõbb táncosa: Bunczom Fanni
Utánpótlás II. korcsoportban 2010-2011 legkiemelkedõbb táncosa: Simongáti Eszter és ugyanebben a korcsoportban Somogyi Nóra
Felnõtt korcsoport idei díjazottja: Sipos Eszter.
 2011-04-07 10:36:00


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül