Ma 2023. 6 10.
Margit, Gréta napja van.
Látogatók száma : 55415399    
Honlapkeszites

7. Ezotéria Nap

A VOKE Kodály Zoltán Mûvelõdési Ház április 2-án immár hetedik alkalommal rendezte meg az Ezoterikus és Életmódnapot a Kanizsa Centrummal közösen.

A bevásárlóközpontban elsõként Kámánné Szép Terézia, a mûvelõdési intézmény vezetõje köszöntötte a megjelenteket. A rendezvényt megnyitó Dr. Buzás Judit kistérségi tisztifõorvos az egészségmegõrzés rejtelmeibe avatta be az érdeklõdõket, Jakabfyné Ági pedig a természetgyógyász szemszögébõl közelítette meg a témát. A rendezvény iránt, mint azt a szombati is bizonyítja, a korábbi években is nagy volt az érdeklõdés. Az emberek egyre jobban érdeklõdnek az alternatív gyógymódok és az egészséges életmóddal összefüggésbe hozható termékek és egyéb módszerek, valamint az ezotéria iránt. A program széles palettáját kínálta a különbözõ egészségmegõrzéssel kapcsolatos módszereknek. Lehetõség nyílt különbözõ termékek, szolgáltatások, kipróbálására, vásárlásra, gyermekneveléssel kapcsolatos tanácsadásra, a mûvészetterápia sokrétû alkalmazási lehetõségeinek bemutatására. 


 A Zala Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerv Nagykanizsai, Letenyei, Zalakarosi Kistérségi Népegészségügyi Intézetének (ÁNTSZ) munkatársai is részt vettek a rendezvényen tanácsadással és különbözõ egészségügyi mérésekkel. Kipróbálható volt a fiatalító kozmetikai kezelés, a Bemer 3000 mágnes terápia, a Himalája száraz só terápia, masszázs, aurafotózás, antioxidáns-szint mérés, számmisztika, köpölyözés, tiens készülék és a bioptron lámpa használata. A kínálat annyira széleskörû volt, hogy lehetetlen felsorolni a minden korosztály számára hasznos és érdekes igénybe vehetõ szolgáltatásokat. Ezzel párhuzamosan a színpadon kezdetét vette a színes, kulturális mûsor, mely az egészséges életmódra, a mozgás örömére kívánta felhívni az emberek figyelmét. Volt például hastánc, hip-hop és moderntánc, Thai-chi és kung-fu, zumba bemutató, valamint a nagykanizsai TIENS csoport által bárki kipróbálhatta a Yahoo meridián táncot, amely a nyirok és vérkeringést segíti elõ.

B.E.2011-04-05 08:00:00


További hírek:


MAGAZIN ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül