Ma 2023. 3 29.
Auguszta, Bertold napja van.
Látogatók száma : 54795665    
Honlapkeszites

HungarOperett és revüest, sztárvendég Oszvald Marika – az ország leglátványosabb operett showja!

A társulat céljául tûzte ki a világhírû, hungarikumnak számító magyar operett hagyományainak megõrzését, népszerûsítését. Kovács József a népszerû opera-operett énekes ezt szerette volna annak idején a világhírû Interoperett megalakulásakor, és emelte 20 év alatt nemzetközi hírûvé a mûfajt. Halálával azonban ez a kezdeményezés megszûnt. Kollár Péter Erik – az egykori Interoperett táncos-komikusa - és társulata megálmodta a HungarOperettet és úgy határoztak, hogy folytatják a mûfaj népszerûsítését.

A nem mindennapi operett esten részleteket hallhatunk Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Szirmai Albert, Huszka Jenõ, Zerkovitz Béla, Eisemann Mihály, Strauss, Brahms, Offenbach legszebb dalaiból.


 A remek összeállításban többek között hallható lesz a Csárdáskirálynõ, a Marica grófnõ, a Bajadér, A víg özvegy, a Cigányszerelem, a Mágnás Miska, a Mária fõhadnagy a Csókos asszony, a Denevér dallamai. Mindezt fokozzák a: Kán kán táncosnõk, a keringõk királyai, tüzes spanyol dámák, muzsikus cigányok, a revük tollas csillogó táncosnõi, paraszt lánykák, és csikósok.

Egy igazi szuperprodukció részesei lehetünk ezen a nem mindennapi operett- és revüshow-n, ahol közremûködik a szólisták mellett a HungarOperett szimfónikus zenekara és tánckara.

Idõpont: 2011. április 3. vasárnap, 19 óra
Helyszín: Hevesi Sándor Mûvelõdési Központ
(8800 Nagykanizsa, Széchenyi tér 5.)

Jegyek kaphatók elõvételben az elõadás helyszínén.2011-03-17 09:19:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül