Ma 2023. 3 25.
Irén, Írisz, Lúcia napja van.
Látogatók száma : 54776801    
Honlapkeszites

Karácsonyváró az Erzsébet téren

Meghitt és hangulatos közös ünnepvárásra hívják a szervezõk a városlakókat december 17-tõl Nagykanizsa fõterére.

 

Az idei évben a város önkormányzata összefogva a „Miénk a tér” programsorozatot szervezõ Kulturális Központtal és a belváros megújítását koordináló Városfejlesztési Divízióval együtt rendezi meg a Kiskarácsony-Nagykarácsony elnevezésû ünnepváró programját.


Az Erzsébet téren december 17-tõl 23-ig korcsolyapálya és színes mûsorok várják a kicsiket és nagyokat. Természetesen nem maradhat el az évek óta népszerû élõ Betlehem sem, ahol mindenki már régi barátként simogathatja Színészt, a délceg paripát és új kedvenccel is találkozhatnak a gyerekek, Bellával, az apró pónilóval. A szervezõk ígérete szerint nem csak a jókedv és a helyi fellépõk hangulatos mûsora csábít mindenkit a térre, hanem a gõzölgõ forralt bor, a sült gesztenye és az édes sütemény ínycsiklandó illata is.

 

Az emberekben és a városban igenis létezik összefogás - osztotta meg velünk a rendezvény fõ szervezõje Farkas Tibor. A programokhoz nem csak szponzorok csatlakoztak, de a felajánlásoknak köszönhetõen több kiegészítõ rendezvény is kapcsolódik a karácsonyváráshoz. A Pannonhát Dél-zalai Turisztikai Egyesület karácsonyfa díszítõ versenyt tesz lehetõvé az iskoláknak, a Vabababa számos érdekes kézmûves programmal várja a gyerekeket, a Kanizsa Turizmusáért Egyesület „Advent és dal” címû programjával ajándékozza meg a városlakókat. Szeretnénk, hogy mindenkinek igazi ünnep legyen a karácsony, ezért nagyon hálásak vagyunk a Kanizsa és Környéke Gasztronómiai Egyesületnek, hogy segítségükkel jótékonysági ételosztást is szervezhetünk. Ígérhetjük, hogy a rendezvény mindenki számára kínál szórakoztató és érdekes programot és tartogat meglepetéseket is.

A szervezõk minden kedves városlakót várnak jövõ pénteken 17 órakor az Erzsébet térre, hogy együtt gyújtsuk meg közös, „élõ” karácsonyfánk fényeit és a neves Szeredás Népzenei Együttes Alföldi Betlehemesével kezdetét vegye a közös ünnepvárás varázsa.

 2010-12-07 14:32:51


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül