Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55353594    
Honlapkeszites

A pánikgombon a Fidesz keze?

Az SZDSZ fegyelmi eljárást akar indítani Marton István polgármester ellen, mert szerintük a város elsõ embere szakmailag és emberileg is megbukott az elmúlt idõszakban, ezért alkalmatlan a város vezetésére.


Halász Gyula ügyvivõ kijelentette, a város költségvetését a fejetlenség, koncepciótlanság jellemzi, abban ugyanis nem látnak stratégiát a mûködési hiány kezelésére. Hozzátette, ad hoc módon pedig nem lehet irányítani egy várost, ezért az SZDSZ Mikulás napján jelképesen virgácsot ad Marton István polgármesternek.

Röst János, a helyi szervezet alelnöke ennél jóval tovább ment: õ a polgármesterrel szemben fegyelmi eljárás indítását szorgalmazza.
– A Fideszben egyre többen kérdõjelezik meg Marton István polgármesterségét, s egyre kevesebben tolerálják botrányos viselkedését – mondta. – Fidesz-körökbõl származó értesülések szerint a párt országos központjában is hajlanak már Marton István menesztésére, hiszen a közgyûléseken immár kultúremberként is leszerepelt. Ha szükséges, akkor a szabad demokrata képviselõk fegyelmi eljárást kezdeményeznek a polgármester ellen. Az SZDSZ felajánlja szakmai segítségét és a hatékony kormányzati lobbi segítségét a Fidesznek a Marton István utáni átmeneti idõszakra. Javasoljuk, hogy erre az idõre erõsítsék meg a várost egy tiszteletdíjas alpolgármesterrel. Jelenleg a legnagyobb problémákat a gazdaság, a beruházások területén látom, ezért az SZDSZ örömmel venné, ha a Fidesz az egyetlen mûszaki-gazdasági szakemberét, Papp Nándort kérné fel az alpolgármesteri posztra. Véleményünk szerint õ az a személy, aki tárgyalóképes, személyét valamenynyi párt elfogadja. A Fidesz keze a pánikgombon van, s megértjük, hogy a karácsonyt nem akarják ezzel az üggyel elrontani, de utána már meg kell nyomni a gombot – mondta Röst János.

Horváth Attila2007-12-13 11:22:08


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül