Ma 2023. 6 10.
Margit, Gréta napja van.
Látogatók száma : 55410989    
Honlapkeszites

Ugratások, csavart lökések garmadája a trükklökõ show mûsorában

A srácok nem bíztak semmit a véletlenre, hiszen az egyik legnépszerûbb videómegosztó portálon is követhetõk biliárd-trükkjeik (ide kattintva látható), de mindazt, amit Beznica Balázs „Bazsi”és Varga András „Öcskös” tud a biliárd-asztalok világában, azt november 27-én 15 órától a HSMK Kaán Károly termében személyesen is láthatják az érdeklõdök.

Ahogy az eseményt hirdetik, Nagykanizsa történetében elõször kerül sor ilyen Biliárd és Trükklökõ Show-ra, s már lázasan gyakorolnak avégett, hogy a majd kétórás program igazi csemegét nyújtson mindenki számára.
„Az is biztos, hogy ilyen még nem volt itt, de még a környékünkön sem – vágott bele Balázs, aki egyébként a KDE Biliárd-szakosztályának NB III-as együttesében is „terelgeti” dákóval a golyókat. – Nem véletlen persze, hogy feltettük mindezt a netre is, hiszen úgy gondoltuk, néhányan biztosan rákattintanak majd a VABB Pool Trick Shot címmel futó kisfilmünkre.”


„Azért azt tudni kell, hogy olyan trükkökrõl van szó, amiknél fennáll a százból egy esete is, hiszen ha nincs megfelelõ összpontosítás, igencsak nehéz kivitelezni az lökési formációkat – így András, aki már lázasan készülõdött egy-egy lökés bemutatására.
Balázs egyébiránt másfél, míg András négy éve kötelezte el magát komolyan a biliárd mellett, s amellett, hogy az utóbbi napokban épp a november 27-i trükkös programjukon törték fejüket, a versenyszerû biliárdban is otthon vannak.
„Ha jól számolom, én jelenleg a B-ranglistán a 27. vagyok, míg „Öcskös” a 30. – vette át a szót ismét Balázs. – Mostanság együtt veszünk részt az országos bajnokságokon, mint volt például a nyolc-, kilenc-, vagy legutóbb a tízgolyós pool egyéni bajnokság. Persze, mindig van új dolog, amit el lehet sajátítani, s mi azon is vagyunk, hogy ezek mielõbb sikerüljenek is.”
Vissza azonban a november 27-én sorra kerülõ mûsorukhoz: „Mintegy negyven figurával kalkulálunk a délutánra, melyeket nagyrészt mi találtunk ki Balázzsal – mondta két trükk között ismét András. – A kivitelezés úgy fog történni, hogy elõzetesen elmondjuk, az elrendezésbõl a különbözõ golyókat melyik lyukba szeretnénk eltenni, s ha esetleg nem sikerül a produkció, egyszer ismétlünk.”
Nos, azt a bizonyos klipet a neten elnézve, a srácok igencsak biztos kezûeknek tûnnek, vagyis talán nem sokszor lesz szükség az utólag említett javításukra. De errõl mindenki meggyõzõdhet, ha ellátogat november 27-én 15 órakor a HSMK Kaán Károly termébe az elsõ kanizsai Biliárd és Trükklökõ Show-ra.
Polgár László2010-11-15 15:32:27


További hírek:


MAGAZIN ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül