Ma 2019. j?nius 17. h?tf?,    
Laura napja van.    
Látogatók száma : 41567223    
Honlapkeszites

Önálló est és Nótabál

A tíz éves Tüttõ János Nótaklub november 6-án két programmal is megörvendezteti a város és a városkörnyék nótakedvelõ közönségét. Az önálló est és a Nótabál részleteit sajtótájékoztatón ismertette Major Lajos, a klub elnöke és Varga Zoltán szóvivõ.
A 16.30 órakor kezdõdõ önálló esten visszaemlékezve a sok munkával eltelt idõszakra, az elmúlt tíz évét énekli meg a klub. A produkcióhoz ismét sikerült megnyerni a Liszt-díjjal kitüntetett Szalai Antal prímást és világhírû cigányzenekarát. Zenei kíséretük nemcsak nagy élményt, hanem nagy magabiztosságot is ad a kórusnak. A zenekar kuriózumnak tartja a kanizsai tüttõsök tevékenységét, a kórusban való nótaéneklést.


A nótaklub az önálló est után egy új rendezvénnyel, Nótabállal áll a nótakedvelõk elé. Nemcsak városunkban, az országban sincs párja az ilyen bálnak. Jótékonysági céllal ebben az évben már három mûsort adtak. A tagok döntése alapján bevételük egy részét az iszapkatasztrófa károsultjainak utalják át. A résztvevõk számától függõen a bál bevételbõl is juttatnak egy bizonyos összeget valamelyik segélyszervezet részére. A 19.30 órakor kezdõdõ bálon a jelenlegi magyar nótaéneklés legjobbjai, Bokor János, B. Tóth Magda és Demeter Ágnes lépnek fel. Õket még Szalai Antal zenekara kíséri. A hajnalig tartó bálozáshoz egy ötfõs zenekar szolgáltatja a tánczenét. A nótaklub svédasztalos vacsorával és köszöntõ itallal készül, de az sincs kizárva, hogy az éjszaka folyamán a tüttõsök is nótába kezdenek. Az önálló estre a jegyek a klubtagoktól, illetve a mûvelõdési központ pénztárában szerezhetõk be, míg a bálra a 06/70.703.5594-es telefonszámon lehet elõjegyzésben jegyeket igényelni.
B.E.2010-10-25 11:57:45


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble