Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55320033    
Honlapkeszites

Vidáman voksoltunk

Részegen zavarták haza. Ittasan jelent meg a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tornanádaska 1-es számú szavazókörében egy férfi, felesége voksolt helyette, a helyi választási bizottság érvénytelennek minõsítette a szavazatokat. A tornanádaskai szavazatszámláló bizottság tájékoztatása szerint a férfi délután fél három elõtt a feleségével együtt ment be a szavazófülkébe. A helyi választási bizottság elnökének felszólítására az ittas ember elhagyta a szavazóhelyiséget, felesége pedig beismerte, hogy férje helyett õ töltötte ki a szavazólapokat. A helyi választási bizottság a szavazólapokat érvénytelennek minõsítette.

Beesett az urnába. Beszakadt egy urna teteje Tiszabõn. Egy nõ a gyerekét is vitte magával szavazni, a gyerek azonban beleesett az urnába, ami beszakadt. A bizottság elnöke papírragasztó szalaggal átkötötte az urnát és aláírásával hitelesítette.

Szavazólap darabokban. A szavazóhelyiségben kezdett kiabálni egy szavazó a Somogy megyei Heresznyén. A polgármestert szidta, amiért szerinte az utcán álló gyümölcsfáját egy áramszolgáltató cég megcsonkította. Az illetõ elvett egy polgármesteri szavazólapot, amit a bizottság elõtt darabokra tépett és az asztalra dobott. Az incidenst követõen felszólítás nélkül távozott.

Gyurcsány az urnában. Magnót dobtak Terézváros 23. választókörzetében az egyik urnába. A magnó folyamatosan játssza Gyurcsány Ferenc õszödi beszédét. Mivel a törvény tiltja, hogy az urnát este 7-ig kinyissák, egy vastag anyaggal takarták le a dobozt, hogy tompítsák a felvételt. Az eset kapcsán feljelentést tettek.

Forrás:atv.hu
2010-10-03 18:41:21


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül