Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55315081    
Honlapkeszites

Kedves Lelkó Tamás!

Megtiszteltetésnek érzem, hogy az utolsó kampánynapon éppen hozzám intéztél nyílt levelet! Úgy gondolom, baráti soraiddal nekem szurkolsz a holnapi választásokon. Tiszta szívbõl köszönet érte.

Kérdéseidre szívesen adtam volna választ már korábban is, ha felteszed õket, de mint az idõzítésed is bizonyítja, Te inkább azt választottad: képviselõi alkalmasságomat az utolsó kampánynapon erõsíted meg nyilvánosan a választók elõtt. Sajnálom, hogy nem szóltál elõbb, segíthetted volna a kampányomat ezen kívül más eszközökkel is, bár lehet, hogy MSZP-s társaid azt nem nézték volna jó szemmel.


Leveled utolsó soraiban jóindulatú kérdésként veted fel, lemondtam-e egyetlen havi tiszteletdíjamról is az elmúlt négy esztendõben. A válaszom feléd roppant egyszerû, hiszen Te bizonyára minden képviselõvel kapcsolatban ezen információ birtokában vagy. (Nem is értem, miért nem Te magad feleltél rá) Nos, a válasz, kedves Tamás: pontosan annyi tiszteletdíjról mondtam le hivatalosan, mint a Te jelenlegi párttársaid, például: dr. Károlyi Attila MSZP-s polgármester- és képviselõ-jelölt úr, dr. Fodor Csaba MSZP-s képviselõ-jelölt úr, Böröcz Zoltán MSZP-s képviselõ-jelölt úr.
„Nem hivatalosan” viszont akár több havi tiszteletdíj nagyságát is eléri az az összeg, amivel különbözõ célokra támogatást nyújtottam. Most itt nem fogom õket részletezni, mert soha nem kérkedtem azzal, kinek hol, mikor, hogyan segítettem. Akik ismernek, pontosan tudják, nem az vezérelt soha sem, hogy címlapon „hõsként” jelenhessen meg a nevem, hanem az, hogy ha tudok, segíthessek a hozzám fordulóknak.
Ha mondjuk egy Pénzügyi Bizottsági ülésen - ahol valóban gyakran találkoztunk – megkérdeztél volna, kedves Tamás, nem kellett volna most ilyen hosszú támogató levelet írnod, minden kérdésedre megnyugtató választ adtam volna. Jövõ héten egyébként egy kávé mellett sort keríthetünk erre.
Végezetül szeretném még egyszer nagyon megköszönni, hogy Te is igyekszel támogatásodról biztosítani a választópolgárokat. Hidd el, sokat jelent nekem, hogy a választókerületemben induló MSZP-s jelölt, dr. Fodor Csaba HELYETT engem javasolsz a testületbe, mellettem emelsz szót.
Sokat jelent nekem, kedves Tamás, az alábbi sorod:
„Tudom, hogy Te az erkölcs és tisztesség mintája vagy Márti”

Ha mindezt Te, mint az MSZP helyi kampányfõnöke így látod, kedves Tamás, gondolom, nincs semmi kifogásod az ellen, hogy az eddigi MSZP-s szavazókat is arra buzdítsam, bátran adják a szavazatukat nekem a holnapi választásokon.

Baráti üdvözlettel:

Szõlõsi Márta
A 9. vk. önkormányzati képviselõ-jelöltje

Szõlõsi Márta válaszának a szuperhir.hu lenne a helye, hiszen a megszólítása onnét történt. Az alapírás 10 óra 31 perckor került föl az említett honlapra. Lapunk e-mailje közt 14 óra 59- kor rögzítettük Szõlõsi Márta levelét. Feltételezzük, az érintett portál is ez idõpontban kapta kézhez a választ. Mivel ott 17 óra 40-kor még nem volt látható, mi ennyi idõ elteltével közreadjuk.- szerk.2010-10-02 17:47:09


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül