Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55314841    
Honlapkeszites

Bartha folyamatosan hazudik?

A Civilek Összefogása Nagykanizsáért Egyesület helyi rádióban leadott reklámjában egy férfi Orbán Viktorként mutatkozik be és közli: õ a civilekre szavaz. A Fidesz feljelentést tett, a reklámot törölték.

A Bors kiderítette, hogy a reklámban szereplõ harmincéves nagykanizsai férfit tényleg Orbán Viktornak hívják. A Fidesz feljelentést tett a választási bizottságnál, mivel szerintük megtévesztõ volt a reklám. A bizottság igazat adott a kormánypártnak, így a hirdetést törölték a mûsorból. Orbán Viktor nem a politikában, hanem az építõiparban dolgozik. A miniszterelnök névrokona miatt tett feljelentést a Fidesz a választási bizottságnál
Fotó: Bors


– Nem hittük, hogy ekkora botrány lesz az ügybõl, rosszul tettük, amikor e mellett a reklám mellett döntöttünk – fogalmazott Bartha László, a civilek kampányvezetõje.
– Nem akartunk rosszat, hiszen a hangfelvétel nem megtévesztõ, a férfi hangja nem is hasonlít a miniszterelnökére. Ennek ellenére több támadás is érte Orbánt, aki családjával kénytelen volt ideiglenesen elköltözni.

Úgy látszik azonban, nem teljes az összhang a civilek között, ugyanis az érintett, Orbán Viktor a Borsnak kategorikusan cáfolta Bartha szavait.
– Nem ért minket támadás a rádió miatt, és nem is kellett elköltöznünk. Egyetlen nõ csöngetett be hozzánk, hogy problémája van a reklámmal, de néhány mondat után el is ment – mondta a Borsnak a férfi. Orbán egy helyi építõipari cégnél dolgozik, nõs, egy kisfia van. – Nem gondoltam volna, hogy ekkora balhé lesz a reklámból. Amikor elvállaltam a felkérést, még viccesnek találtam az egészet.

Orbán Viktor munkatársaitól megtudtuk, sokszor ugratják kollégájukat a nevével, sõt, vannak, akik „elnök úrnak” hívják.

forrás: F. A. - Bors online2010-10-02 14:39:21


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül