Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55320230    
Honlapkeszites

Fidesz sajtóközlemény: Mások rombolnak, mi építünk

A FIDESZ helyi szervezete nevében nagy tisztelettel kérünk minden kanizsait, hogy az október 3-ai, vasárnapi önkormányzati választáson vegyen részt, s szavazatával támogassa a Fidesz-KDNP jelöltjeit.

A közvélemény-kutatási adatok alapján itt Nagykanizsán is nagy fölénnyel vezetünk, de ahhoz, hogy ez az elõrejelzés realitássá is váljék, valamennyi velünk szimpatizáló szavazónknak el kell mennie voksolni. A Fidesz-KDNP vetélytársaiként induló jelölõ szervezetek is FIDESZ-KDNP gyõzelemre számítanak. Ezt bizonyítják azok a személyeskedõ, nemtelen kampányeszközök, amelyeket az elmúlt idõszakban használtak folyamatosan jelöltjeink ellen. Azt a fajta háborúskodó stílust, amelyet Nagykanizsán Marton István bevezetett, mi messzemenõkig elutasítunk. Õ is tart a vereségtõl, azért szór sarat mindenkire, aki veszélyezteti az általa hõn remélt gyõzelmét. Úgy van, mint a félõs ember a sötét erdõben, aki azért kiabál, hogy elûzze saját félelmét.


Mi nyugodt, összehangolt, átgondolt, együttmûködõ munkát szeretnénk folytatni mindenkivel, mint ahogy ezt az elmúlt hónapokban már megszokhatták tõlünk. Meghirdettük az összefogást Nagykanizsa érdekében.
Azt viszont nem tudjuk, azon szervezetek testületbe bejutó tagjai – amelyek ebben a kampányban csak a mocskolódás eszközeit tudták felmutatni – vajon képesek, hajlandóak lesznek-e az együttmûködésre? Nem tudjuk.
Ezért is tartjuk fontosnak, hogy a testületben biztos, stabil többsége legyen a FIDESZ-KDNP frakciónak, a város ügyei többé nem akadhatnak el a lövészárkok ásása miatt!
Ezért kérünk mindenkit -akinek számít a város fejlõdése -, vasárnap tegye az X-et jelöltjeink neve mellé! Így október 4-én kezdetét veheti az az építõ munka, ami a mai és a jövõ nemzedék számára is kikövezheti az elõrelépés és a fejlõdés útját.

FIDESZ Nagykanizsai Szervezetének
elnöksége

 2010-10-01 20:19:02


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül