Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55319976    
Honlapkeszites

Nagykanizsai Városvédõ Egyesület sajtóközleménye

A Nagykanizsai Városvédõ Egyesület ezúton tisztelettel megköszöni Nagykanizsa választópolgárainak azt, hogy az egyesület képviselõ jelöltjeit segítették , bíztatták és minden, a választási etika szabályai szerint lehetséges módon támogatták jelölésüket és a választókerületi kampánymunkát.

Az egyesület továbbra is kiemelt fontosságúnak tartja nemcsak a következõ választási ciklusban, hanem hosszabbtávon is a helyi gazdaság fejlõdésének minden eszközzel történõ elõsegítését annak érdekében, hogy javuljon a város népességmegtartó képessége és javuljanak az életkörülményeket alapvetõen meghatározó kereseti-jövedelmi viszonyok. Perspektívát és élhetõ környezetet és végre nyugodt, békés, alkotó városi közéletet szeretnének a város fiatalságának és minden lakójának.


Az egyesület úgy ítéli meg, hogy a kampány során bebizonyosodott, hogy e fõ célkitûzésben az egyes jelölõszervezetek választási programjában alapvetõ eltérések nincsenek, legfeljebb a megvalósítás módjában és ütemében. Továbbra is hangsúlyozzuk, hogy a következõ önkormányzati ciklus társadalmi-gazdasági programját mûködõképesnek csak abban az esetben látjuk, ha a közéletben szerepet vállaló pártok, egyesületek, társadalmi szervezetek és a mögöttük álló lakosság közmegegyezésén alapul, ha azt elfogadják és támogatják. Meggyõzõdésünk, hogy a megválasztásra kerülõ új városi képviselõtestületnek erre vonatkozóan kezdettõl fogva nyitottnak, rugalmasnak és kompromisszumképesnek kell lennie. Ehhez kívánunk elõzetesen is minden megválasztásra kerülõ képviselõnek erõt, egészséget, bölcsességet és céltudatos munkát.

A Nagykanizsai Városvédõ Egyesület jelöltjeinek mindegyike a fenti követelményekkel tisztában van és nyitott az ez irányú közösségi munkára. Jelöltjeinek mindegyike nemcsak elméleti szakember, hanem a közfeladatok irányításában is jártas , felkészült és köztiszteletben álló személy, akik már eddig is bizonyították alkalmasságukat.

Kérjük a választópolgárokat lehetõleg minél nagyobb számban menjenek el vasárnap szavazni és szavazatukkal támogassák személy szerint azokat a jelölteket , akiben a fenti célkitûzések megvalósításának garanciáját látják.

Ígérjük, hogy amennyiben a szavazataikkal megtisztelik a Nagykanizsai Városvédõ Egyesület jelöltjeit: NEM FOGNAK CSALÓDNI !
Jelöltjeink megválasztásuk esetén örömmel állítják szaktudásukat a közösség szolgálatába. Ehhez kérnek bizalmat a helyi választó polgároktól 2010. október 3-án.

Nagykanizsa, 2010. október 01.
Cserti Tibor
egyesület elnöke
 2010-10-01 12:47:42


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül