Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55353530    
Honlapkeszites

Fidesz sajtóközlemény

Sajtótájékoztató keretein belül fejezte ki felháborodását a Fidesz azzal a rádiós hirdetéssel kapcsolatban, amelyben a Civil Összefogás Nagykanizsáért Egyesület (CÖNE) Orbán Viktor miniszterelnök nevét használja fel kampánycélokra.


„A vasárnap sorra kerülõ önkormányzati választások nagykanizsai kampányában egy összefogást hirdetõ jelölõ szervezet, szándékosan a nagykanizsai választók megtévesztésére kidolgozott rádiós hirdetést tett közzé. Ebben Orbán Viktor miniszterelnöknek, a FIDESZ elnökének a nevét és tekintélyét felhasználva, próbálnak egy hamis állítást közzétenni. Ez még akkor is erkölcstelen, ha van Nagykanizsán Orbán Viktor nevû ember. A FIDESZ nagykanizsai csoportjának nevében felháborítónak tarjuk ezt a hazugságon alapuló és az etikai szabályokat durván megsértõ eljárást.


Orbán Viktor miniszterelnök, a FIDESZ elnöke természetesen csak és kizárólag a FIDESZ és a KDNP helyi jelöltjeit ajánlja a kanizsai választók bizalmába: Cseresnyés Pétert polgármesternek, Papp Nándort, Bene Csabát, Balogh Lászlót, Kovács Jánost, dr. Csákai Ivánt, Bizzer Andrást, Gyalókai Zoltánt, Jerausek Istvánt, Szõlõsi Mártát, Karádi Ferencet, Tóth Nándort és Dénes Sándort önkormányzati képviselõnek.
A logójukban a kereszt szimbólumot is használó és magukat az összefogás megtestesítõjének tartó szervezet, gátlástalan és visszautasítandó módszerét nem lehet szó nélkül hagyni. Az eseményrõl a felháborodottan telefonáló rádióhallgatóktól szereztünk tudomást, és ennek nyomán a Helyi Választási Bizottság azonnali intézkedését fogjuk kérni.”

 2010-09-30 10:35:11


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül