Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55315188    
Honlapkeszites

Kanizsáért Közéleti Egyesület: A "megoldások" embere (sajtóközlemény)

Az elmúlt napokban több telefont is kaptunk a kampány egyik legbizarabb momentumával kapcsolatban. Van aki szörnyülködve, van aki kacagva meséli, hogy Cseresnyés Péter alpolgármester immár óriásplakátokról hírdeti magáról, hogy õ lenne a "megoldások embere". Ezzel kapcsolatban a Kanizsáért Közéleti Egyesület sem rendelkezik kiforrott állásponttal, hiszen van aki szerint az állítás botrányosan hazug, mások szerint viszont annyira abszurd, mintha Cseresnyés úr saját magát szeretné kiparodizálni... Márpedig jó volna dönteni, hiszen most vasárnap is döntés elõtt állunk, amin már városunk jövõje múlik! Mi ebben a kérdésben is a választókhoz fordulunk. Önök fel tudnának sorolni 9 db. problémát, amit Cseresnyés Péter az elmúlt kilenc éves politikusi pályafutása alatt megoldott?


(Mely pályafutásért csak az elmúlt négy évben közel 100 millió forintot kapott az Önök adóforintjaiból.) Na jó, ha az évenként egy darab problémamegoldás nem is jött össze, akkor talán össze tudnak szedni összesen öt darabot? Esetleg hármat? Valószínüleg egyet se. És ez nem a véletlen mûve. Cseresnyés Péter tényleg a "megoldások embere" lenne? Akkor miért szól minden bizonyíték épp ennek ellenkezõje mellett?!

Egyesületünk ugyanis napestig tudná sorolni azokat a problémákat, amiket Cseresnyés úr elõidézett. Kezdve a közgyûlési munka tönkretételétõl – melyeket provokátorain keresztül vitt végbe – a Hivatal szétverésén, az Erzsébet tér északi tömbjének rehabilitációjának, vagy a metángáz erõmû létesítésének megakadályozásán át egészen a több százmilliós pályázati buktákig. Nem csoda, hogy nem mer a nyilvánosság elé állni, és elszámolni a teljesítményével, csak a politikai ellenfeleit mocskolja hazug módon, névtelenül terjesztett kiadványain keresztül.

Ezzel szemben Marton István és a Kanizsáért Közéleti Egyesület csapata világos, reális, kézzelfogható választási lehetõséget kínál. Nem szólamokat ígér, hanem kemény munkát. És nem biankó csekket kér Önöktõl, hanem már bizonyította tisztességét, szakértelmét és elhivatottságát. Elég csak feltenni a kérdést: Kik voltak azok a jelenlegi közgyûlésben, akik dolgozni akartak az elmúlt négy év során? Kik voltak azok, akiknek megvan ehhez a szakmai felkészültségük is? Kik voltak azok, akiknek mindvégig tiszta maradt a kezük? Sajnos nem sok ilyen embert találnak. De akikrõl mindez elmondható, bizony a Kanizsáért Közéleti Egyesület színeiben indulnak a választásokon! Ez a tény reméljük, hogy önmagáért beszél, és a pártszimpátián felülemelkedve képes lesz megteremteni az összefogást Önökkel, a város lakóival, hogy folytathassuk a fejlesztéseket, folytathassuk a munkát. És a közgyûlés ne gáncsolja, hanem segítse a város fejlõdését. Kemény szavak ezek, de az idõ minket igazolt. Most vasárnap el kell menni szavazni, és jól is kell dönteni, különben a város irányításában úrrá lesz a gátlástalanság, a kizsákmányolás, és a tehetségtelenség, a város lakóinak pedig csak a panaszjog marad, de az se sokáig, mert a szakadékból nem lesz kiút. A tét óriási, és a döntés az Önök kezében van!
Horváth István - Bicsák Miklós2010-09-29 09:25:36


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül