Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55320474    
Honlapkeszites

Kanizsáért Közéleti Egyesület sajtóközleménye

Horváth István, a Kanizsáért Közéleti Egyesület frakcióvezetõje tartott sajtótájékoztatót szeptember 20-án, melynek alkalmával a múlt hét pénteken terjesztett, Marton Istvánt lejárató szórólap terjesztõjérõl esett szó. Az egyesület szerint az írás készítõje nem ismeretlen, tette pedig súlyos törvénysértésnek számít.

„Az elmúlt hét péntekjén idézõjeles ismeretlenek teleszórták a várost mocskolódó, kizárólag a lejáratást célzó irományukkal, melyet aztán Marton István polgármester úr nevében írtak alá. Az iromány tartalma, a fogalmazás színvonala persze a legtöbb ember számára azonnal nyilvánvalóvá tette, hogy átverésrõl, a kampányfogások leggusztustalabb eszközérõl van szó, így hatása épp ellentétes lett kiötlõjük akaratával. A polgármester úr a helyzetet tisztázandó beadvánnyal élt a helyi választási bizottságnál, mely természetesen helyt is adott annak, és megállapította a súlyos törvénysértés tényét."


"Nekünk csupán egyetlen dolgunk maradt, fellibbenteni a fátylat az idézõjeles ismeretlenek vélt személyazonosságáról.Az elkövetõ szervezet kilétét azonnal sejtettük, de gyanúnk alapjául az szolgál, hogy még aznap, tehát pénteken, az idézett szórólap tartalmát és stílusát megidézve tartott sajtótájékoztatót egyik listás képviselõjelöltjük. A képviselõjelöltet Vukics Józsefnek hívják, jelölõszervezete pedig a Fidesz nagykanizsai csoportja. Ugyanazé a szervezeté, melynek nevében Cseresnyés Péter tiszta kampányt ígért. Életmûvét ismerve ezt õ maga sem gondolta komolyan, miután pedig tudomást szerzett a pártja által végzett közvéleménykutatások eredményeirõl, nem is maradt más választása. Az idézett szórólap kórtünete egyébként tökéletes lenyomatát adja Cseresnyés Péter politikai teljesítményének. Hiszen kiknek a szavazatában bízhat, kiknek írja semmitmondó kampányát? Azoknak az embereknek, akik nem foglalkoznak politikával, éppen ezért meg lehet téveszteni, át lehet verni õket, akár ilyen szórólapokkal is.
Cseresnyés Péter nem megoldásra váró feladatokat, hanem kizárólag megvezethetõ tömegeket lát. Ez a mentalitás politikusi körökben nem ritka, ezért is jutott Magyarország oda, ahová. De most már megálljt kell parancsolnunk a semmitmondás és a hazudozás korának! Marton István és a Kanizsáért Közéleti Egyesület képviselõjelöltjei készek és képesek is a feladat megoldására. És ezt a választók is tudják, nem hiába félnek tõle annyira politikai ellenfelei!"
Ami a kampány további részét illeti, felkészültünk az ellenünk intézett nemtelen és névtelen támadásokra, de nem vágunk vissza, hanem hagyni fogjuk, hogy Nagykanizsa politikai sírásói saját kardjukba dõljenek. Mi pedig október harmadika után tisztességgel, szakértelemmel és elhivatottan, és ami szintén fontos, a közgyûlési többség birtokában vezetjük majd Nagykanizsát. Folytatjuk a megkezdett grandiózus fejlesztéseket, útjára indítjuk azokat is, melyeket a jelenlegi közgyûlés megakadályozott, sikerre ítéljük Nagykanizsát!”
 2010-09-21 07:44:11


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül