Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55320146    
Honlapkeszites

Zárásról és indulásról

Lezárult az önkormányzati választás kampányának elsõ része, és befejezõdött a kopogtató cédulák gyûjtése. Errõl és a kampány második szakaszának indításáról tartott sajtótájékoztatót Cseresnyés Péter országgyûlési képviselõ, alpolgármester és Szõlõsi Márta önkormányzati képviselõ.

Cseresnyés Péter elöljáróban elmondta:
– Szokásunkhoz híven ezúton is szeretnénk megköszönni minden kanizsai polgárnak, aki nekünk adta kopogtató céduláját, hogy bizalma töretlen maradt. Ennek a bizalomnak fogunk megfelelni megválasztásunk esetén. Szeretnénk külön megköszönni azok ajánlását, akik idejüket és energiájukat áldozva személyesen hozták el ajánló szelvényeiket a Fidesz-irodába azért, hogy véletlenül se kerülhessen az illetéktelen kezekbe. Köszönjük azoknak a személyeknek, akik telefonon jelezve kérték, feltétlenül keressük fel õket otthonukban, mert az általuk kitöltött lapokat mindenképpen szeretnék átadni nekünk. Külön meg kell említenünk segítõi hálózatunkat, melynek tagjai a nyár végi nyaralás, pihenés helyett képviselõjelöltjeinkkel folyamatosan kapcsolatot tartva és egyeztetve jártak lakásról lakásra, és gyûjtötték a kopogtató cédulákat. Köszönjük!


Minden dicsekvõ szándékot nélkülözve el kell mondanunk, hogy a bizalom az átadott ajánlószelvények számában is megmutatkozott, közel 6000 nagykanizsai választópolgár biztosított így is támogatásáról bennünket. Egyértelmû: a kanizsaiak tudják, bízhatnak a Fidesz-KDNP jelöltjeiben, tudják, hogy az õ megválasztásuk esetén a város jó kezekbe kerül. Minden jelöltünk jelöltként szerepel már a listán, a polgármester-jelölttõl kezdve a 12 egyéni körzet jelöltjéig, és természetesen listát is adtunk le.
A tényleges kampányuk nyitásáról Szõlõsi Márta elmondta:
Október 10-én 18.15 órakor lesz a Honvéd Kaszinóban. A fórum vendége Lázár János, a Fidesz parlamenti frakciójának vezetõje, Hódmezõvásárhely polgármestere.
Beszélgetésünk ki fog térni arra, hogy miért van szükség összefogásra az emberek között, és miért van szükség nagyon szoros összefogásra a kétharmados támogatottságú kormány és a város vezetése között.
A folytatásban terveink szerint vendégünk lesz Dr. Kövér László, Dr. Matolcsy György és Turi-Kovács Béla. Ezen kívül a személyes találkozókra fektetjük a hangsúlyt. Beszélgetésre hívjuk a kanizsaiakat terveink, programunk ismertetése céljából.
A város jövõjével kívánunk foglakozni úgy, hogy a jelenlegi helyzet megfelelõ értékelését is elvégezzük ezeken a találkozókon. Ebbõl is látszik, hogy nem akarunk belemenni semmiféle gyalázkodásba, mások hazug lejáratásába, hanem a város és az itt élõk érdekeit figyelembe vevõ terveinket fogjuk ismertetni.
Ezekre a rendezvényekre várunk nagy szeretettel mindenkit, s kérjük további támogatásukat, hogy Nagykanizsa végre elindulhasson a fejlõdés útján.
Együtt a kormánnyal Nagykanizsáért!


 2010-09-07 14:28:11


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül