Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55320329    
Honlapkeszites

Nem indulnak a hagyományõrzõk

A 2010-es helyhatósági választásokon nem indít jelölteket a Nagykanizsaiak a Nemzetért Hagyományõrzõ Egyesület – tudtuk meg Ladányi Istvánnétól, az egyesület szóvivõjétõl.

Korábban tervezték ugyan, hogy részt vállalnak a város leendõ vezetésében, ám amikor körvonalazódott, hogy a megmérettetésre jelentkezõ különleges összetételû pártok jelöltjei szinte ugyanazok, akik a várost a jelenlegi helyzetébe juttatták, akkor elálltak szándékuktól. Elsõ lépésben azt fontolgatták, hogy távol maradnak a voksolás lehetõségétõl is. Ám, amikor kiderült, hogy párton kívüli szervezetek is indulnak, akiknek tagjai között – megítélésük szerint – vannak olyan személyek, akik sikerükkel már bizonyítottak eddigi személyes életük során, ennél fogva képesek lehetnek a lakosság és a város érdekeit képviselni; úgy gondolták, hogy szavazataikkal támogatják a civil szféra kezdeményezéseit.


Kívánatosnak azt tartanák, ha Nagykanizsát rátermett, tapasztalt, nem a pártpolitikát szem elõtt tartó, az egyéni és pártérdekeken felülemelkedõ polgármester képviselné. Eme elgondolás mentén motiválják tagjaikat, illetve minden nagykanizsai polgárt is arra buzdítanak, hogy tájékozódjanak a párton kívüli jelöltek személyérõl, és voksaikkal támogassák.
Cz.Cs.2010-09-02 12:51:15


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül