Ma 2023. 6 8.
Medárd, Helga napja van.
Látogatók száma : 55400420    
Honlapkeszites

Marton mocskolódása a tisztesség jegyében

– A napokban megjelent a postaládákban egy Marton István személyéhez köthetõ, bár impreszszum nélküli kiadvány, amely tele van hazugságokkal. – mondta Cseresnyés Péter, a Fidesz-KDNP polgármester jelöltje minapi sajtótájékoztatóján.

– Lehet, hogy a szerkesztõk ezért nem adták hozzá a nevüket. Mindegy. A lényeg, hogy a megtévesztõ szóróanyag nagy része nyílt és burkolt hazugság személyemrõl és a Fideszrõl. Ezek a valótlanságok egyébként, ha nem lenne kampány szóra sem lennének érdemesek, de nem mehetek el mellettük, mert amellett, hogy hiteltelenítik a polgármestert és csapatát, törvényt is sértenek és alkalmasak a választók befolyásolására. Most egy példán keresztül bemutatom mennyire hiteles Marton István és környezete, azok, akik ebben az impresszum nélküli, úgynevezett újságban írogatnak, nyilatkoznak, vagy hasonló kiadványokban nyilatkozni fognak rólam.


Nézzük a hiteltelenség bizonyítékát:
Marton István újságja a következõket állítja, hivatkozva egy a Zalai Hírlapban megjelent cikkre: „Már parlamenti kampányában bevallotta, hogy számára Nagykanizsa nem élvez prioritást, elsõdleges feladatának azt tekinti, hogy megnyomja a gombot, amire utasítják (hivatkozás: ZH Online, április 8.)"
Ezzel szemben a valóság a következõ. Idézzük szó szerint a Hírlap cikkét: „Ha választókörzetének érdeke úgy kívánja, hajlandó lenne- e megszegni a parlamenti frakciófegyelmet? (szólt a ZH kérdése) A fegyelmezett együttmûködés minden jól mûködõ közösséggel, így a politikai közösségekkel szemben is jogos elvárás. Saját választókerületem érdekeit elõször az elõkészítõ munkák során kell határozottan képviselnem. Amennyiben országos érdek felülírná a helyi érdekeket, akkor mérlegelnem kell, kérek-e felmentést a frakciófegyelem alól, hiszen frakciónkban eddig is lehetett a választókerületi sajátos érdeket képviselni. Amennyiben erre szükség lesz, meg fogom tenni ezt."
A Tisztesség, a Szakértelem és az Elhivatottság újságjának jelszava tehát ezzel az egyetlen idézettel hazugsággá válik. Az elhangzott válasz ugyanis pont az ellenkezõjét bizonyítja, mint amit Marton István hiteltelen kiadványa állít. Felháborító, hogy a kampány szinte még el sem kezdõdött, de már a mocskolódásé lett a fõszerep Marton és az õt hátulról irányító szocialisták jóvoltából.
Természetesen jogi lépéseket fogok tenni, hiszen ez sajtóvétség, azt azonban leszögezem, nem vagyok hajlandó egy mocskolódó kampányba belemenni, ezért a továbbiakban nem foglalkozom a hazudozókkal és az általuk leírt hazugságokkal. Ehelyett továbbra is Nagykanizsa és az itt élõ emberek érdekében fogok dolgozni.2010-08-18 14:19:52


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül