Ma 2023. 6 6.
Norbert, Norberta, Cintia napja van.
Látogatók száma : 55358477    
Honlapkeszites

NYÁR VÉGI TÁNCGÁLA „A MIÉNK A TÉR” PROGRAMSOROZAT KERETÉBEN NAGYKANIZSÁN

A dödölle fesztivál elõtti napon, 2010. szeptember 2-án, 19.00 órakor Nyári táncgála megrendezésére kerül sor az Erzsébet téren.

A táncgála a Városrehabilitációs program elsõ ütemét végigkísérõ „Miénk a tér” programsorozat nyitó rendezvénye a Kanizsa Kulturális Központ és Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt. Városfejlesztési Divíziójának szervezésében. Az eseményen helyi mûvészeti csoportok lépnek fel: Kanizsa Táncegyüttes, Zalagyöngye Táncegyüttes, Premier Táncklub, Eraklin Táncklub Egyesület, Eliseba Hastánccsoport, Sheba Hastánccsoport, Chili SALSA, Swans Balett, Tûzmadár Mozgásszín, Bojtár Együttes.


A „Miénk a tér!” programsorozat 2010. második felében és 2011. évben kínál szórakozási, és kikapcsolódási lehetõségeket Nagykanizsán. Az idei elsõ rendezvényének célja, hogy bemutatkozási lehetõséget teremtsen a helyi és környékbeli mûvészeti csoportoknak. A fesztiválhangulat kellemes élményt és vidám találkozást nyújt a kanizsai, illetve a környékbeli lakosoknak. A programsorozatról az érdeklõdõk részletes tájékoztatást a http:\\fejlesztes.nagykanizsa.hu oldalon kaphatnak.2010-08-16 13:47:47


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül