Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55353529    
Honlapkeszites

MDF sajtóközlemény

Dr. Károlyi Attila, az MSZP, az MSZDP és az MDF közös polgármester-jelöltje, valamint Kardos Ferenc, az MDF elnöke tartott sajtótájékoztatót augusztus 10-én a nagykanizsai MDF szervezetének felfüggesztése miatt kialakult helyzettel kapcsolatban.

 


„Az MDF országos elnöke felfüggesztette a nagykanizsai MDF szervezetet, mert az elnökség úgy ítélte meg, nem szolgálja a tervezett együttmûködés a párt érdekeit. Tiszteletben tartjuk Makay Zsolt elnök úr és az elnökség döntését. Így helyi szervezetként semmilyen formában sem vesz részt az MSZP-vel illetve MSZDP-vel kötött választási együttmûködésben.

Azonban Kardos Ferenc és Kisgyura János magánemberként, továbbiakban is konzervatív értékeket vallóként, mivel személyesen azonosulni tudunk a város érdekében létrejött lokálpatrióta és demokratikus Kanizsáért szövetség céljaival, a szövetség által támogatott független jelöltként vállaljuk a képviselõjelöltséget, s köszönjük a szövetséget létrehozó pártok vezetésének, tagságának bizalmát.

Döntésünk legfõbb oka, hogy hiszünk a demokratikus döntésekben, és bírjuk a nagykanizsai konzervatív szimpatizánsok támogatását.”

 

 2010-08-10 17:25:59


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül