Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55314816    
Honlapkeszites

Kanizsáért frakció sajtótájékoztatója

 

A Kanizsáért frakció nevében sajtótájékoztatót tartott Polai József önkormányzati képviselõ és Horváth István frakcióvezetõ a polgármesteri irodában.

Polai József elmondta: mint arról a lapok és hírportálok egyaránt beszámoltak, hétfõn elhalasztották a polgármester úr törvénytelen kényszerszabadságolása miatt indult munkaügyi perben a döntést. Természetesen a benyújtott összeférhetetlenségi kifogás abszurd és egyetlen célt szolgált, méghozzá az idõhúzást ebben a rendkívül egyértelmû ügyben. Cseresnyés Péter a gyõri ítélõtábláig menekül az igazságszolgáltatás és az elszámoltatás elõl. Hogy ezzel Nagykanizsa hány hónapot vesztett és milyen károk érik, ma még nem tudhatjuk.

Horváth István hozzátette: arra viszont magyarázatot kell kérnünk és kapnunk, hogyan történhetett meg az a szégyen, hogy Cseresnyés Péter az SZDSZ-es Röst Jánost bízta meg a közgyûlés képviseletével. Ahogy azt is tisztázni kéne már, hogy a két éve tartó Röst-Cseresnyés szimbiózisban melyik a domináns fél, ki diktálja a tempót. Mert bármelyik eset is forog fenn, az elfogadhatatlan. Arra viszont jó, hogy segítse a kanizsai emberek tisztánlátását. Kérjük tehát Cseresnyés Pétert, hiába kényelmetlen számára az ügy, ne bujkáljon a nyilvánosság elõl, hisz a megyei laptól a HVG-ig csak azt olvashatjuk, hogy bármely mutyival kapcsolatban is merül fel a neve, nem hajlandó nyilatkozni, és feleljen végre a választóinak…!

 

 2010-07-15 16:53:28


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül