Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55353460    
Honlapkeszites

Fidesz: Nem kívánunk részt venni a szándékosan gerjesztett veszekedésekben

Továbbra is tarjuk magunkat ahhoz, a már sokszor megfogalmazott álláspontunkhoz, hogy nem kívánunk Marton István által szándékosan gerjesztett veszekedésekben részt venni. A polgármester élvezze a jól megérdemelt szabadsága örömeit, a jobb és a bal kezére húzott rongybabák, Polai és Horváth képviselõk pedig nyugodjanak bele, hogy a jól mûködõ demokráciában a többség akarata szokott érvényesülni. Csak Nagykanizsán volt ez eddig másként. - áll a Fidesz ma kiadott nyilatkozatában.

A részletek azért érdekesek a nyilatkozataikban. Azok a sok százmilliós, ijesztõnek ható károk, amelyekrõl folyamatosan beszélnek és a munkahelyteremtéssel kapcsolatos vádak is az utolsó szóig hazugságra alapozottak. 


Marton Istvánt kiutaztatja egy cég Manchesterbe, majd amikor hazajön, azonnal egy erõsen vitatott kimenetelû szerzõdést akar jóváhagyatni a testülettel. Azért ezt nem gondolhatta komolyan. A képviselõk óvatosságán múlott akkor, hogy nem engedték a város pénzét kockára tenni.
Pár év elmúltával pedig kiszámolja, hogy mit ígért a cég akkor, ha lesz egyáltalán gáz a lerakóban /akkor még ezt sem tudta megmondani senki/. Aztán felszorozza az eltelt idõ arányában az ígéretet, és már ott is tartunk, hogy 100 millió a kiesett bevétel.
Az, aki nem követte a szakemberek vizsgálódásait és nem tudja, hogy egyetlen biztos tétel sem volt az ajánlatban, sõt a városnak kellett volna a költségeket megelõlegeznie, annak el lehet adni ezt a hazugságot is a többivel együtt, de mára már minden esetben érezhetõ, hogy csak a rossz szándék vezérli a nyilatkozókat.
A munkahelyteremtés ürügyén, ugyanezzel a hazug módszerrel élnek. Miért ne akarna bármelyik képviselõ azonnal egy jó lehetõséget megragadni a város munkavállalói érdekében. Az érvényben lévõ és mûködõ munkahelyteremtõ támogatást is közösen tárgyaltuk meg és alakítottuk ki a feltételeit.
Marton István egyik szavával az eladósodás mértékét tarja katasztrofálisnak, mondván, hogy az ötödik, következõ testület is fizeti a ma felvett kölcsönöket, a másikkal pedig azt javasolja, hogy egy beláthatatlan hiteligényt gerjesztõ rendeletet módosítást szavazzanak meg a képviselõk. Úgy váltogatja a köpönyegét, ahogy azt a pillanatnyi helyzetben szükségesnek tarja.
Látható, hogy õ már csak ilyen marad, és egy halvány reménysugár sem dereng az ügyben, hogy megváltozzon.
Fidesz-frakció2010-07-01 19:36:39


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül