Ma 2023. 6 8.
Medárd, Helga napja van.
Látogatók száma : 55399837    
Honlapkeszites

Fidesz: A képviselõi munkát tartják szem elõtt

A nagykanizsai FIDESZ-KDNP frakció egyöntetûen azt az álláspontot képviseli, hogy a városban részünkre számtalan esetben megfogalmazott lakossági elvárásnak megfelelõen, a továbbiakban is az eddigi cirkusz mellõzésével, a képviselõi munkát tarjuk elsõdlegesnek a polgármesterrel szembeni folyamatos küzdelem helyett. Nem kívánunk jogi értelmezésekben, vagy személyes vitákban, a továbbiakban részt venni. Csak és kizárólag a város egészét érintõ közös ügyek mentén kívánunk a bizottságokban és a közgyûlésen tovább dolgozni.


Láthatóan és érezhetõen a képviselõk többségének is hasonló a véleménye, õk is a munkára kívánnak összpontosítani a botrányok gerjesztése helyett. Kár, hogy ezt Marton István nem tartotta megfelelõ alapnak ahhoz, hogy a város fontos ügyeiben keresse a képviselõkkel a megegyezés lehetõségét.
A ma megfogalmazott képtelen vádakat talán annyiban mégis érdemes megcáfolni, hogy a hivatali apparátus fegyelmezetten végzi a munkáját, a várost irányító testület pedig minden rá kirótt feladatot maradéktalanul el fog látni.
Kár akkor érheti a várost, ha Marton István továbbra is a többségi akarat ellen kíván fellépni minden fórumon, és nem veszi tudomásul, hogy a botránypolitizálás korszaka leáldozott Nagykanizsán.2010-06-30 08:09:45


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül