Ma 2023. 6 8.
Medárd, Helga napja van.
Látogatók száma : 55400974    
Honlapkeszites

Fidesz a tegnapi közgyûlésrõl

Szõlõsi Márta és Karádi Ferenc Fidesz képviselõk tartottak sajtótájékoztatót június 25-én az elõzõ napi közgyûléssel kapcsolatban.

- Végre nyugalom és összhang a képviselõk között a testületi ülésen. A nyugalomra azért volt óriási szükség, mert abban a mérhetetlenül zavaros és veszekedésekkel tarkított légkörben érdemi munkát végezni nem lehetett tovább. Az összhang pedig abban nyilvánult meg, hogy pártállástól függetlenül érezhetõen, minden képviselõ a legjobb megoldást szeretné megszavazni a napirendek elfogadása során. Mindez úgy vált lehetségessé a tegnapi közgyûlésen, hogy a polgármester helyett Cseresnyés Péter alpolgármester lett a levezetõ elnök.


Ha száz ujjam lenne, akkor sem tudnám lezongorázni azt a különbséget, ami az elõzõ cirkuszi jelenetekkel tarkított és a tegnapi célratörõ, de mégis demokratikusan lezajlott közgyûlés hangulata között volt érezhetõ. A hivatali alkalmazottak a munkájukra tudtak figyelni, a képviselõk pedig kreatívan, jó ötleteket felsorakoztatva szólhattak hozzá az elõterjesztett napirendekhez. Egy várost ilyen stílusban és mentalitással kell irányítani. Az ellentétes vélemények csak a jó cél elérése érdekében feszültek egymásnak. Az eddig mindenféle alkalmatlannak elmondott képviselõk minden ügyben gyorsan és határozottan hozták meg a döntéseiket. Továbbra is ezt az irányt tartjuk csak elfogadhatónak, hiszen bebizonyítottuk, hogy együtt gondolkodva, a vitákat sem mellõzve, a hivatali apparátussal közösen hatékony mûködést lehet elérni a város érdekében. Minden reményünk megvan arra, hogy a ciklusból hátralévõ pár hónapban, hasonlóan a tegnapihoz, felelõs és döntésképes testület fog mûködni Nagykanizsán.
Karádi Ferenc hozzátette, a Fidesz frakció javasolni fogja az augusztus 20-ára tervezett tûzijáték költségeinek felajánlását az árvízkárosultak megsegítésére.
Z.A.2010-06-25 11:41:52


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül